Cele mai citite
 


Noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 confirmate
marţi, 1 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În ultimele 24 de ore au fost confirmate 82 de cazuri noi de gripă cu virus pandemic A/H1N1, totalul cazurilor înregistrate până în prezent în România ajungând la 3.194, a anunţat luni Ministerul Sănătăţii.
Cazurile confirmate în ultimele 24 ore sunt în judeţele Arad, Dâmboviţa, Iaşi şi Suceava - câte 5 cazuri, Bacău - 17 cazuri, Cluj, Constanţa, Covasna, Ialomiţa şi Sibiu - câte un caz, Hunedoara - 12 cazuri, Dolj şi Ilfov - câte 3 cazuri, Mureş - 2 cazuri şi municipiul Bucureşti - 20 cazuri.
De asemenea, din cauza virsului A/H1N1 au fost suspendate cursurile la Colegiul Naţional 'Decebal' şi Şcoala Generală 'Andrei Şaguna', ambele din Deva, Colegiul Naţional 'Iancu de Hunedoara' din Hunedoara, Şcoala Specială Sf. Andrei din Gura Humorului, Colegiul Naţional 'Ferdinand I' şi Colegiul Naţional Pedagogic, ambele din Bacău.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Noi cazuri de gripă A/H1N1 93 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimile 24 de ore, numărul total al cazurilor confirmate înregistrate până sâmbătă, ora 12,00, fiind de 1849, informează Ministerul Sănătăţii.
Ministerul Sănătăţii: Au fost confirmate alte 43 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 de ore au fost confirmate 43 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, iar totalul cazurilor înregistrate în România, până în acest moment, este de 4.668, informează un comunicat al Ministerului Sănătăţii transmis, luni, AGERPRES.
MS: Două decese şi 75 de noi cazuri de gripă AH1N1, în ultimele 24 de ore Două decese şi 75 de noi cazuri de gripa AH1N1 s-au confirmat în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat transmis sâmbătă AGERPRES.
MS: Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Două cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Suceava, informează un comunicat transmis vineri AGERPRES de Ministerul Sănătăţii.
MS: Un deces şi alte 45 de cazuri de gripă nouă Bucureşti, 20 ian /Agerpres/ - Un deces la o persoană cu boli cronice şi 45 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii (MS), într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
MS: Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, confirmate Bucureşti, 27 dec /Agerpres/ - Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor Transmisibile a raportat confirmarea a 4 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 în judeţul Ialomiţa, informează, duminică, un comunicat al Ministerului Sănătăţii, transmis AGERPRES.