Cele mai citite
 


Iaşi: Bărbat diagnosticat cu AH1N1, mort din cauza insuficienţei renale
marţi, 1 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat din oraşul Târgu Frumos diagnosticat cu gripa nouă a murit, în noaptea de duminică spre luni, în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar 'Sf. Spiridon' din Iaşi din cauza insuficienţei hepatice, susţin autorităţile sanitare ieşene.
''În privinţa decesului înregistrat la Iaşi, facem precizarea că insuficienţa hepatică a fost cauza decesului şi nu gripa de tip nou. El a fost diagnosticat cu ciroza hepatică şi fusese confirmat cu gripă de tip AH1N1'', a explicat dr. Vasile Cepoi.
Potrivit sursei citate, în acest sfârşit de săptămână, la Iaşi au fost confirmate alte 19 cazuri de îmbolnăvire cu virusul AH1N1, din care în ultimele 24 de ore, în judeţ au fost cinci. Numărul celor înregistraţi cu virusul acesta a ajuns la 255.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Bărbat diagnosticat cu gripă nouă, internat la terapie intensivă Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au anunţat, miercuri, existenţa primului caz de gripă nouă înregistrat în judeţ de la începutul anului.
Iaşi: Analizele au confirmat îmbolnăvirea cu virusul AH1N1 în cazul unei persoane decedate în spital Managerul Spitalului de Boli Infecţioase 'Sfânta Parascheva', din Iaşi, a anunţat, marţi, că a fost confirmată prezenţa virusului AH1N1 la un bărbat care a decedat în cursul zilei de duminică.
UPDATE Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
Iaşi: Încă un deces din cauza virusului pandemic Un bărbat internat la Spitalul Clinic 'C. I. Parhon' din Iaşi a murit din cauza virusului pandemic, susţin autorităţile sanitare locale.
Iaşi: Un bărbat de 50 de ani a murit în timpul unei petreceri Echipajul de terapie intensivă SMURD Iaşi a fost solicitat în cursul dimineţii de duminică să intervină în apropierea ştrandului, la un bărbat care a suferit un stop cardiorespirator.
Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...