Cele mai citite
 


Suceava: Încă o şcoală închisă din cauza gripei noi
marţi, 1 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Alexandru Lăzăreanu, a anunţat că Şcoala Specială 'Sfântul Andrei' din Gura Humorului a fost închisă temporar, începând de luni, după ce în această unitate de învăţământ au fost confirmate câteva cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1.
Lăzăreanu a spus că, potrivit dispoziţiilor Ministerului Sănătăţii, nu poate da informaţii suplimentare referioare punctual la aceste cazuri, dar a precizat că în judeţul Suceava, până în prezent, au fost depistate 122 de persoane infectate cu virusul gripei pandemice.
Potrivit MS, în ultimele 24 de ore, în România au fost confirmate alte 82 de cazuri de gripă nouă, dintre care cinci în judeţul Suceava, numărul total al îmbolnăvirilor din ţară ajungând la aproximativ 3.200.
În România s-au înregistrat trei decese cauzate de gripa nouă, prima victimă fiind un bărbat în vârstă de 43 de ani din oraşul sucevean Siret.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Prima şcoală închisă din cauza gripei noi Şcoala Creştină 'Filadelfia' din municipiul Suceava a fost închisă, miercuri, după ce patru elevi ai acestei unităţi de învăţământ, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, s-au îmbolnăvit de gripă nouă, a declarat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Ludovic Abiţei, precizând că este prima...
Suceava: 29.500 de doze de vaccin împotriva A/H1N1 La Suceava vor ajunge, vineri, 29.500 de doze de vaccin împotriva gripei noi, a declarat, joi, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Alexandru Lăzăreanu.
Suceava: Alţi trei elevi confirmaţi cu gripă nouă Adjunctul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Marinela Grădinaru, a declarat, vineri, că, în ultimele 24 ore, au fost confirmate alte trei cazuri de gripă pandemică A/H1N1, la doi elevi de clasa a IX-a şi un elev de clasa a XI-a, fără a preciza unităţile şcolare, având în vedere că prin ordin...
Al patrulea deces de gripă nouă în judeţul Suceava Numărul deceselor cauzate de virusul A/H1N1 pandemic în judeţul Suceava a ajuns la patru, ultimul caz fiind anunţat în cursul zilei de luni.
Suceava: Caz de gripă nouă în judeţ Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava a informat, miercuri, că la un sucevean întors din Grecia, în data de 6 noiembrie, s-a confirmat infecţia cu virusul gripal A/H1N1.
Suceava: Gravidă confirmată cu gripă nouă Suceava, 2 feb /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la o femeie de 31 de ani, din Rădăuţi, gravidă în luna a patra.