Cele mai citite
 


Tulcea: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1
marţi, 1 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) din Tulcea a început, luni, vaccinarea populaţiei împotriva virusului A/H1N1, în condiţiile în care în ultimele trei zile au fost confirmate încă şase cazuri de gripă nouă.
Astfel, potrivit ASP, de la începutul lunii trecute, în judeţul Tulcea s-au înregistrat nouă cazuri de gripă nouă, starea tuturor persoanelor diagnosticate cu virusul pandemic fiind în afara oricărui pericol.
Directoarea Autorităţii, Laura Militaru, a declarat că, până în prezent, judeţul a primit 9.700 de doze de vaccin cu tulpina pandemică, niciun cadru medical nerefuzând imunizarea.
'Pentru început, va fi imunizat personalul medico-sanitar, cel al instituţiilor aflate în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor, precum şi elevii de liceu şi studenţii', a afirmat directoarea ASP, Laura Militaru.
Ea a mai spus că cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare se va desfăşura anul viitor şi va începe cu elevii din clasele I-VIII, urmând să continue cu celelalte categorii de persoane.
'Dozele pe care le-am primit acum asigură peste 60% din necesar', a precizat directoarea Militaru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Cursurile de la mai multe clase ale unor şcoli din Târgovişte şi activitatea la două grupe de grădiniţă din municipiu au fost suspendate, începând de miercuri, pentru şapte zile, după confirmarea de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
Vrancea: Şapte noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au confirmat, miercuri, existenţa a şapte cazuri noi de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 la nivelul judeţului Vrancea.
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăviri cu virusul A/H1N1 Cinci noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârste între 19 şi 50 de ani din judeţul Dâmboviţa, a informat Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică.
Dâmboviţa: Noi cazuri de A/H1N1 Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de pre, la nivelul judeţului Dâmboviţa, una dintre persoanele bolnave fiind internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Târgovişte, iar restul izolate la domiciliu.
Dâmboviţa: Alte două cazuri de gripă nouă Târgovişte, 26 ian /Agerpres/ - Două noi cazuri de îmbolnăvire cu A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârsta de 27 şi, respectiv, 55 de ani din Dâmboviţa, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Două noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Bucureşti, 31 ian /Agerpres/ - Două cazuri noi de gripă cu virusul A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore, câte unul în judeţele Mureş şi Suceava, fără să se înregistreze decese.