Cele mai citite
 


Olt: Minoră prinsă în armătura unui stâlp
marţi, 1 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fetiţa în vârstă de 8 ani, care şi-a prins picioarele în armătura de beton a unui stâlp şi nu a mai putut ieşi, a fost salvată de echipe de la SMURD şi descarcerare din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, după o acţiune ce a durat mai mult de două ore.
Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Viorel Stanca, a menţionat că minora nu a suferit leziuni şi salvarea ei a durat mai mult de două ore deoarece a fost nevoie de spargerea betonului pentru a putea fi tăiat fierul astfel încât copilul să nu fie rănit.
'La început, după ce echipele de salvatori au ajuns la Deveselu, s-a constatat că este nevoie să spargem puţin câte puţin betonul pentru a ajunge la armătura din fier care să fie tăiată. S-a acţionat încet de teamă să nu fie rănit copilul. Minora a fost salvată fără a suferi leziuni vizibile, dar a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la spitalul din Caracal pentru investigaţii', a spus Stanca.
Luni după-amiază, la Deveselu, o minoră de 8 ani s-a jucat în preajma unui stâlp din beton prinzându-şi picioarele în armătura acestuia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Ambulanţă ultramodernă la SMURD pentru nou-născuţii aflaţi în stare critică Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a intrat, vineri, în posesia unei ambulanţe de terapie intensivă ultradotată, care va ajuta echipajele Serviciului Medical de Resuscitare şi Descarcerare (SMURD) şi pe cel judeţean de Ambulanţă să intervină pentru a asigura supravieţuirea nou-născuţilor...
Brăila: ISU inaugurează Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Făurei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila va inaugura vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat joi, pentru AGERPRES, ofiţerul de relaţii publice al ISU Brăila...
ISU Mureş: A fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie stabilit pentru judeţul Bistriţa-Năsăud Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Horea' al judeţului Mureş a anunţat, miercuri, că, în urma accidentului feroviar petrecut între localităţile Gledin şi Râpa de Jos, la km 33+200m, din cauza amplorii evenimentului şi a numărului mare de victime, a fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie...
Teleorman: Ambulanţele SMURD au intervenit anul trecut la 4.560 situaţii de urgenţă Ambulanţele de la Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman au intervenit în perioada cuprinsă între luna aprilie 2012, când a fost înfiinţat, şi sfârşitul lui decembrie la peste 4.560 de situaţii de acest fel.
Olt: Serviciu SMURD în oraşul Balş Garda de Intervenţie Balş din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt are, începând de luni, un serviciu SMURD, care va funcţiona cu o ambulanţă de tip B2 şi subofiţeri paramedici care au absolvit cursuri de prim ajutor medical şi descarcerare.
Arad: Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-au unit dispeceratele Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, la inaugurarea Dispeceratului medical integrat de la Arad, că prin unirea celor două dispecerate - de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) - s-a urmărit eficientizarea acestor...