Cele mai citite
 


Timiş: Medicii rezidenţi se vor plânge lui Antonescu şi Geoană
miercuri, 2 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un grup de medici rezidenţi, absolvenţi ai promoţiei 2009 a Universităţii de Medicină din Timişoara, îi aşteaptă să soseasca, marţi, la Timişoara, pe Mircea Geoană şi Crin Antonescu pentru a le înmâna câte o scrisoare de protest.
Potrivit unuia dintre protestatari, tinerii medici acuză faptul că deşi au promovat examenul de rezidenţiat şi cu toate că sistemul sanitar românesc are nevoie de medici, ei nu îşi pot ocupa locurile de muncă obţinute prin examen, nefiind doriţi de conducerile spitalelor respective.

Medicii poartă halate albe şi îi aşteaptă pe liderul PSD şi pe cel al liberalilor în faţa intrării primăriei, unde Geoană, Antonescu, Ciuhandu şi Klaus Iohannis urmează să semneze Parteneriatul pentru Timişoara.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: CJ cere lămuriri DSP în legătură cu apartamentele ANL pentru medicii rezidenţi Consiliul Judeţean (CJ) Timiş va cere lămuriri de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) care administrează apartamentele din două blocuri ANL de lângă Spitalul Judeţean Timişoara, destinate medicilor rezidenţi, dar în care locuiesc şi alte persoane care nu au legătură cu profesia medicală, a declarat...
Medicii rezidenţi clujeni au protestat pentru condiţii salariale mai bune Aproximativ 200 de medici rezidenţi au protestat joi în faţa Prefecturii Cluj faţă de condiţiile din sistemul medical, în special cele salariale, solicitând, printre altele, plata orelor suplimentare şi a gărzilor.
Medicii rezidenţi ar putea să lucreze în gărzi plătite din primul an de pregătire Medicii rezidenţi ar putea să lucreze în gărzi plătite încă din primul an de pregătire, potrivit unui amendament aprobat, marţi, de Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor.
Bihor: Primăria Oradea construieşte un bloc ANL pentru medici rezidenţi în curtea Spitalului Municipal Primăria Oradea va construi un bloc ANL pentru medici rezidenţi situat chiar în curtea Spitalului Municipal.
Gorj: Peste 20 de posturi pentru medicii rezidenţi, scoase la concurs Peste 20 de posturi de medici rezidenţi sunt scoase la concurs de spitalele din judeţ, posturile oferite acoperind întreaga arie de specialităţi medicale.
Senatorul Doina Federovici (PSD) solicită posturi pentru toţi medicii care promovează examenul de rezidenţiat Botoşani, 6 ian/ Agerpres/- Senatorul Partidului Social Democrat (PSD) Doina Federovici propune modificarea legislaţiei privind angajarea medicilor rezidenţi. Ea a declarat, pentru AGERPRES, că are în vedere depunerea unui proiect de act normativ care să prevadă posturi pentru toţi medicii care promovează...