Cele mai citite
 


Cazuri noi de gripă cu virusul A/H1N1 pandemic
miercuri, 2 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În ultimele 24 de ore, au fost confirmate 65 de cazuri noi de grupă cu virusul A/H1N1 pandemic, cele mai multe fiind în Bucureşti - 31, Dâmboviţa - 11, Botoşani - 5.
În Bucureşti, au fost suspendate cursurile la şcolile generale nr.10 şi nr.19.
Totalul cazurilor înregistrate în ţară, până în prezent, este de 3.259.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Al treilea deces din cauza gripei noi Bucureşti, 28 nov /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 145 de cazuri noi de gripă şi un al treilea deces cauzat de îmbolnăvirea cu virusul A/H1N1, la o persoană adultă, informează Ministerul Sănătăţii.
Ministerul Sănătăţii: 77 de noi cazuri de gripă în ultimele 24 de ore 77 de noi cazuri noi de gripă cu virusul A/H1N1 pandemic au fost confirmate în România, în ultimile 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii.
Încă 39 de persoane cu gripă nouă Alte 39 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore.
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Cursurile de la mai multe clase ale unor şcoli din Târgovişte şi activitatea la două grupe de grădiniţă din municipiu au fost suspendate, începând de miercuri, pentru şapte zile, după confirmarea de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
MS: Alte 165 de cazuri cu gripă nouă În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 165 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, totalul cazurilor înregistrate ajungând la 2.830, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
Bihor: Două cazuri noi de gripă A/H1N1 la Oradea Două cazuri noi de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, la sfârşitul săptămânii trecute, de Institutul Cantacuzino, ambele persoane - o elevă şi un şofer de TIR - fiind internate şi se află sub tratament la secţia de boli infecţioase din Oradea.