Cele mai citite
 


Buzău: 14.000 de elevi vor fi imunizaţi împotriva virusului gripei noi
miercuri, 2 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 14.000 de elevi din şcolile din judeţul Buzău vor fi vaccinaţi antigripal începând de miercuri, 2 decembrie, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate publică Buzău, Dr. Venera Acsinte.
'Principalele focare de risc din judeţul Buzău sunt unităţile de învăţământ, de aceea din cele 16.450 de doze de vaccin antigripal primite duminică de autorităţile sanitare buzoiene cele mai multe sunt destinate elevilor', a declarat pentru AGERPRES Dr Venera Acsinte.

Potrivit sursei citate, campanie de vaccinare contra gripei noi va viza şi personalul care lucrează în unităţile sanitare şi cadrele MAI din judeţ.
La Buzău au fost confirmate până în prezent 20 de cazuri de gripă nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: 15.000 de doze de vaccin antigripal rămân nefolosite Direcţia de sănătate publică Buzău anunţă faptul că din cele 18.650 de doze de vaccin împotriva gripei de tip AH1N1 distribuite unităţilor sanitare din judeţul Buzău doar 3157 au fost folosite.
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Buzău: Doar 200 de elevi au fost vaccinaţi în judeţ Doar 202 de elevi au fost vaccinaţi în judeţul Buzău împotriva gripei cu virus AH1N1 dintr-un total de 20.000 de elevi în vârstă de peste 16 ani.
Buzău: Personalul sanitar nevaccinat nu poate presta activităţi medicale Buzău, 11 ian /Agerpres/ - La Buzău, personalului medico-sanitar care refuză vaccinarea i se va interzice prestarea de activităţi medicale care presupun prezenţa pacienţilor.
A început campania de vaccinare antigripală - grupaj Bucureşti, 1 nov /Agerpres/ - Campania de vaccinare gratuită împotriva gripei sezoniere a început luni şi se va desfăşura până în februarie 2011.
Buzău: Peste 5.000 de doze pentru vaccinarea antigripală a grupelor de risc Direcţia judeţeană de Sănătate Publică Buzău a primit miercuri 5.500 de doze de vaccin antigripal, în urma repartizării făcute de Ministerul Sănătăţii, dintr-un necesar de 30.000 de doze destinate grupelor de risc.