Cele mai citite
 


Mehedinţi: Un nou caz de îmbolnăvire cu virsului A/H1N1
miercuri, 2 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În judeţul Mehedinţi s-a confirmat un nou caz de infectare cu virusul A/H1N1, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul adjunct cu probleme de epidemiologie, dr. Marinică Stoian.
Potrivit acestuia este vorba de un elev din clasa a XII-a de la Colegiul tehnic 'Domnul Tudor' din municipiul Drobeta-Turnu Severin, pacient care urmează tratamentul adecvat la domiciliu.

Cursurile la clasa din care provine bolnavul vor fi suspendate timp de şapte zile, timp în care acest spaţiu din unitatea şcolară respectivă va fi dezinfectat.

În judeţul Mehedinţi, în perioada iulie-decembrie 2009, au fost înregistrate 21 de suspiciuni de îmbolnăvire cu virusul gripei noi, dar numai 12 au fost confirmate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Un nou caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 În judeţul Mehedinţi, a fost confirmat cel de-al cincisprezecelea caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei pentru Sănătate Publică (DSP), Marinică Stoian.
Mehedinţi: Măsuri de prevenire a contaminării cu virusul A/H1N1 În unităţile spitaliceşti din judeţul Mehedinţi au fost luate măsuri corespunzătoare de prevenire a extinderii virusului gripei A/H1N1 în cazul în care acesta va apărea la un bolnav, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP)...
Mehedinţi: Trei cazuri de gripă nouă, confirmate Trei cazuri de infectare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, dr. Marinică Stoian.
Mehedinţi: Cazurile suspecte de gripă nouă, neconfirmate Rezultatul analizelor medicale trimise joi de Institutul Cantacuzino din Bucureşti infirmă infectarea cu virusul A/H1N1 a celor două eleve de la Liceul 'Victor Gomoiu' din Vânju Mare, judeţul Mehedinţi.
Mehedinţi: Alte două cazuri de persoane infectate cu virusul A/H1N1 Drobeta Turnu Severin, 7 nov /Agerpres/ - Rezultatele medicale sosite de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti au confirmat, sâmbătă, alte două cazuri de persoane infestate cu virusul A/H1N1 în Drobeta Turnu Severin, a declarat pentru AGERPRES directorul adjunct pe probleme epidemiologice al Direcţiei...
Mehedinţi: Distribuirea dozelor de vaccin contra A/H1N1, demarată În judeţul Mehedinţi a început, luni, distribuirea primei tranşe de doze de vaccin împotriva virusului A/H1N1.