Cele mai citite
 


Mehedinţi: Puncte de vaccinare contra virusului A/H1N1 la graniţă
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autorităţile sanitare din judeţul Mehedinţi au luat măsura înfiinţării în punctele de trecere a frontierei situate pe graniţa dintre România şi Serbia a unui număr de patru puncte de vaccinare contra îmbolnăvirii cu virusul gripei noi A/H1N1.
Comisarul şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Mehedinţi, Valeriu Pera, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că acestea îşi vor desfăşura activitatea în vămile Porţile de Fier I, Porţile de Fier II, Portul Drobeta Turnu Severin şi Portul Orşova.
'De miercuri va începe campania de vaccinare a 200 poliţişti de frontieră şi 120 lucrători vamali. În punctele medicale amenajate vor fi vaccinate şi alte categorii de personal care, într-un fel sau altul, iau contact cu cetăţenii care intră în România', a precizat Pera.
Potrivit sursei citate, toţi cetăţenii care solicită intrarea în ţară printr-un punct de trecere a frontierei din judeţul Mehedinţi, mai ales cei care sosesc din zonele cu risc, sunt atent monitorizaţi de medicii detaşaţi în frontieră, şi acolo unde există suspiciuni se iau măsurile ce se impun.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Dezinteres faţă de vaccinarea împotriva HPV Drobeta Turnu Severin, 25 ian /Agerpres/ - Doar 119 fetiţe din cele 2.787 din judeţul Mehedinţi cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani au fost imunizate împotriva cancerului de col uterin, de la începutul campaniei de vaccinare la mijlocul semestrului al doilea al anului 2009.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Mehedinţi: Măsuri de prevenire a contaminării cu virusul A/H1N1 În unităţile spitaliceşti din judeţul Mehedinţi au fost luate măsuri corespunzătoare de prevenire a extinderii virusului gripei A/H1N1 în cazul în care acesta va apărea la un bolnav, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP)...
Mehedinţi: A început distribuirea dozelor de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a demarat campania de vaccinare antigripală, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Codruţa Vochescu.
Mehedinţi: A început acţiunea de vaccinare a persoanelor vulnerabile la gripă Campania de vaccinare antigripală gratuită a persoanelor vulnerabile la îmbolnăvirea cu virusul gripal a început în judeţul Mehedinţi, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: Peste 21.300 elevi ar putea fi vaccinaţi contra gripei A/H1N1 Un număr de 21.393 elevi din unităţile de învăţământ primar şi gimnazial din judeţul Mehedinţi ar putea fi vaccinaţi, în perioada care urmează, împotriva infecţiei cu virusul gripal A/H1N1, a declarat vineri, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Romaniţa Ionovici...