Cele mai citite
 


Satu Mare: Secţie de psihiatrie modernă la spitalul judeţean
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Noua secţie de psihiatrie a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost inaugurată miercuri, în urma unei investiţii de un milion de lei.
Evenimentul oficial a avut loc în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Arpad, şi a primarului Iuliu Ilyes, care au asigurat resursele financiare pentru modernizarea clădirii din curtea Spitalului Judeţean II.
Fosta clădire a secţiei de psihiatrie a fost retrocedată proprietarului, iar lucrările de modernizare a noii clădiri au costat un milion de lei noi. În vechea locaţie nu exista nici încălzire, nemaifiind făcute investiţii de circa 40 de ani.
Directorul coordonator al Spitalului Judeţean, Paula Mare, a declarat că acum medicii îşi vor putea desfăşura activitatea în condiţii normale, noua clădire fiind modernă.
Secţia de psihiatrie dispune de 65 de locuri pentru bolnavi acuţi şi 75 pentru cronici.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Trei noi proiecte europene pentru Spitalul Judeţean Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare a aprobat în şedinţa de luni trei noi proiecte cu finanţare europeană pentru modernizarea Spitalului Judeţean, în colaborare cu unităţi spitaliceşti din Ungaria.
Satu Mare: Proiecte de investiţii ale Consiliului Judeţean, preluate de CNI Mai multe proiecte de investiţii ale Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, în valoare de milioane de euro, au fost preluate de către Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru finanţare.
Satu Mare: Attila Cseke se declară mulţumit de investiţiile făcute la Spitalul Judeţean Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, se declară mulţumit de lucrările de modernizare a Secţiei de Boli Infecţioase şi de construirea noii Unităţi de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Satu Mare, proiecte finanţate împreună cu Consiliul Judeţean.
Satu Mare: Consiliul Judeţean are pregătite cele mai mari investiţii din istorie Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare are pregătite cele mai mari investiţii din istoria judeţului, însă ar putea întâmpina probleme la cofinanţarea acestora.
Suceava: Lucrări de investiţii de peste 2,5 milioane lei la Spitalul Judeţean La Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava s-au finalizat ori urmează să fie finalizate, până la sfârşitul acestui an, lucrări de investiţii în valoare de peste 2,5 milioane lei, realizate în ultimele luni din bani de la bugetul local şi din fonduri guvernamentale, a declarat, luni, directorul medical...
Satu Mare: Credit pentru dotarea Spitalului Judeţean cu aparatură Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare a aprobat în şedinţa de luni contractarea unei finanţări rambursabile interne pentru realizarea de investiţii în domeniul sănătăţii, astfel încât unitatea să fie acreditată de Ministerul Sănătăţii la nivelul II, faţă de nivelul III cât este în prezent.