Cele mai citite
 


Covasna: Cursuri suspendate din cauza gripei noi
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O clasă de la Colegiul 'Szekely Miko' din Sfântu Gheorghe şi-a suspendat miercuri cursurile după ce doi elevi au fost diagnosticaţi cu gripă nouă.
Potrivit conducerii Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Covasna, cei doi prezintă forme uşoare de gripă.
Cursurile au fost suspendate până luni.
Până la această dată, în judeţul Covasna au fost confirmate oficial cinci cazuri de gripă nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Două centre de vaccinare împotriva gripei noi, deschise la Sfântu Gheorghe Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Covasna a anunţat, marţi, deschiderea a două centre de vaccinare împotriva gripei noi în municipiul Sfântu Gheorghe.
Covasna: Direcţia Sanitară, nemulţumită de campania de vaccinare împotriva gripei noi Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Covasna este nemulţumită de modul în care medicii din judeţ s-au implicat în campania de vaccinare împotriva gripei noi, dar şi de faptul că, până în prezent, doar aproximativ 11.000 de localnici şi-au administrat vaccinul împotriva virusului AH1N1, informează...
Hunedoara: Cursuri suspendate după confirmarea unui caz de gripă nouă Cursurile unei clase de la Şcoala generală numărul 7, din Petroşani, au fost suspendate, joi, pentru 24 de ore, după ce un copil de 9 ani s-a îmbolnăvit de gripă nouă, iar diagnosticul a fost confirmat prin analize de laborator.
Constanţa: Cursuri suspendate la un liceu, după confirmarea unui caz de gripă nouă Alte trei cazuri de gripă nouă au fost confirmate în judeţul Constanţa în ultimele 24 de ore, unul dintre ele la o elevă, numărul total al bolnavilor infectaţi cu virusul A/H1N1 ajungând la 30.
Argeş: Cursuri suspendate la o şcoală din Piteşti, din cauza gripei noi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Argeş a dispus marţi suspendarea cursurilor la o şcoală din Piteşti, la care au fost depistate cazuri de gripă nouă la trei clase, în ultimele două săptămâni.
Călăraşi: Cursuri suspendate la o şcoală din cauza gripei noi Cursurile au fost suspendate miercuri, pe o perioadă de şapte zile la Şcoala Generală nr. 10 'Mihai Viteazul' din municipiul Călăraşi.