Cele mai citite
 


Încă două decese cauzate de virusul AH1N1
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Încă două decese cauzate de virusul AH1N1 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind vorba de o persoană care suferea de leucemie şi una de obezitate.
Numărul deceselor din cauza gripei noi a ajuns în România la cinci.
În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 168 de cazuri noi de gripă cu virus AH1N1 pandemic, totalul îmbolnăvirilor până în acest moment fiind de 3.427.
Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii prof. dr. Adrian Streinu Cercel a precizat că nu au fost depistate deocamdată mutaţii la virusul pandemic care circulă în România.
Cele mai multe cazuri de gripă nouă înregistrate în ultimele 24 de ore sunt în Bucureşti - 63, Buzău - 12, Botoşani - 11, Dolj şi Sibiu - câte 9 cazuri.
Au fost suspendate cursurile în următoarele unităţi de învăţământ: Colegiul Naţional 'Lucian Blaga' Sebeş, judeţul Alba şi Liceul 'Marin Preda', Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Două noi decese de gripă cu virus AH1N1 Bucureşti, 20 dec /Agerpres/ - Un număr de 55 cazuri noi de gripă cu virus AH1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, fiind înregistrate şi două decese la persoane care prezentau boli asociate, respectiv leucemie şi obezitate, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.
Alte trei decese cauzate de virusul AH1N1 Bucureşti, 4 ian /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 42 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi trei decese cauzate de gripa nouă, a informat, luni, un comunicat al Ministerului Sănătăţii.
MS: 31 de cazuri de gripă AH1N1 şi 2 decese, confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 22 ian /Agerpres/ - Încă 31 de cazuri de gripă nouă şi două decese cauzate de virusul AH1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.
Alte 56 de cazuri de gripă nouă şi trei decese înregistrate în România Încă 56 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi trei decese au fost confirmate în ultimele 24 de ore, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
Încă 72 de cazuri cu gripă nouă Bucureşti, 22 nov /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 72 de cazuri de gripă cu virus AH1N1, numărul total al celor afectaţi în întreaga ţară ridicându-se, duminică, la ora 12,00, la 1.921.
Ministerul Sănătăţii: 81 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi două decese Bucureşti, 16 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 81 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi s-au înregistrat două decese la persoane cu boli asociate, a informat, miercuri, Ministerul Sănătăţii. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 27.