Cele mai citite
 


Alba: Noi cazuri de gripă nouă
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alte opt cazuri de gripă nouă au fost confirmate miercuri în Alba, patru dintre acestea fiind înregistrate în rândurile unor elevi de la Colegiul 'Lucian Blaga' din Sebeş, motiv pentru care au fost suspendate cursurile până săptămâna viitoare.
La mijlocul săptămânii trecute, a fost înregistrat primul caz de infectare cu virusul A/H1N1 în afara municipiului Alba Iulia, respectiv la un elev de clasa a IX- a de la colegiul din Sebeş, unitate şcolară în care miercuri au fost confirmate alte patru cazuri. Dacă, la început, au fost suspendate cursurile doar la clasa respectivă, de această dată s-a luat măsura închiderii liceului până la începutul săptămânii viitoare.
În prezent, cursurile şcolare sunt suspendate la trei unităţi de învăţământ din Alba, două din Alba Iulia şi una din Sebeş.
Un adult din Sebeş care a intrat în contact cu unul dintre elevii bolnavi a fost diagnosticat şi el cu virusul A/ H1N1, toţi cei în cauză fiind izolaţi la domiciliu.
Alţi trei adulţi, printre care un angajat al DSP, din Alba Iulia au fost confirmaţi, de asemenea, cu gripă de tip nou.
Numărul total al persoanelor diagnosticate cu gripă nouă în judeţul Alba a ajuns la 33.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.
MS: Un deces şi alte 45 de cazuri de gripă nouă Bucureşti, 20 ian /Agerpres/ - Un deces la o persoană cu boli cronice şi 45 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii (MS), într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
Alba: Primul caz de gripă nouă, în afara municipiului Alba Iulia Primul caz de gripă nouă în afara municipiului reşedinţă de judeţ a fost confirmat vineri în Alba la un elev al Colegiului 'Lucian Blaga' din Sebeş, alte două îmbolnăviri fiind înregistrate la doi adulţi din Alba Iulia.
Două noi cazuri de gripă nouă confirmate în Timiş Timişoara, 8 feb /Agerpres/ - Două noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate în Timiş, unul dintre pacienţi fiind tratat acasă, iar cel de-al doilea, în spital, fiind în stare gravă.
Peste 40 de cazuri de gripă nouă în judeţul Alba Doi adulţi au fost confirmaţi luni cu gripă cu virus A/H1N1, zi în care elevii Colegiului 'Lucian Blaga' din Sebeş s-au reîntors la şcoală după ce cursurile au fost suspendate timp de o săptămână în urma diagnosticării cu acest virus a zece elevi de la această unitate şcolară.
Maramureş: Un deces provocat de virusul A/H1N1 Două noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, marţi, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Maramureş.