Cele mai citite
 


Buzău: 12 cazuri de gripă nouă în ultimele 24 de ore
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În ultimele 24 de ore, la Buzău s-au confirmat 12 cazuri de gripă de tip nou A/H1N1, din care 5 cazuri sunt elevi.
'Deoarece există mai multe cazuri din clase diferite de elevi care provin de la Liceul de Chimie 'Costin Neniţescu', această unitate de învăţământ îşi va suspenda activitatea începând de pe 2 decembrie până pe 7 decembrie 2009', a declarat pentru AGERPRES dr. Venera Acsinte, purtător de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.
Potrivit sursei citate, datorită confirmării unui caz la un elev de la Liceul Haşdeu, se va suspenda timp de o săptămână activitatea clasei a-X-a din care provine acesta.
La Buzău mai fuseseră confirmate anterior alte 20 de cazuri de gripă nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Suspendarea cursurilor la încă două licee din cauza gripei noi Buzău, 2 dec /Agerpres/ - În cursul zilei de miercuri două licee din municipiul Buzău şi-au suspendat pentru o săptămână cursurile.
Buzău: 14 noi cazuri de gripă nouă 14 noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate duminică în judeţul Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând în acest judeţ la 97, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.
Buzău: 24 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 La Buzău au fost confirmate miercuri 24 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, dintre care 9 la preşcolari şi elevi şi o educatoare.
Buzău: Patru noi cazuri de gripă AN1H1 Patru noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate joi la Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor în judeţ ajungând la 154.
Buzău: 14 noi cazuri de gripă pandemică Buzău, 5 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au fost confirmate alte 14 cazuri de gripă nouă, numărul total ajungând la 46.
Buzău: Primul deces din cauza virusului pandemic A/H1N1 La Buzău, autorităţile sanitare au înregistrat miercuri decesul unui bărbat infestat cu virusul A/H1N1, bolnav de diabet zaharat asociat cu obezitate.