Cele mai citite
 


Patru clase din Târgu Mureş şi Sighişoara, închise din cauza gripei noi
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
? Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Mureş au decis închiderea a patru săli de clasă din Târgu Mureş şi Sighişoara, după ce au fost semnalate îmbolnăviri ale unor elevi de gripă nouă.
Inspectorul şcolar general al judeţului Mureş, Dumitru Matei, a declarat miercuri că şcolile în care s-au confirmat îmbolnăvirile de gripă nouă sunt Colegiul Naţional 'Alexandru Papiu Ilarian', Liceul de Artă şi Colegiul Economic, toate din Târgu Mureş, şi la o şcoală generală din Sighişoara.
'Avem la Şcoala Generală 'Radu Popa' din Sighişoara confirmate 2 cazuri de gripă nouă într-o clasă de gimnaziu, la Liceul de Artă un caz la o clasă a VII-a, la Liceul Economic încă un caz, la clasa a XI-a, şi la Papiu un caz, la clasa a VI-a. Clasele respective au fost închise pentru dezinfecţie, toată săptămâna', a declarat Dumitru Matei.
Acesta a arătat că toate cazurile de îmbolnăviri la elevi au fost confirmate la sfârşitul săptămânii trecute şi că în această săptămână, luni şi marţi nu s-au făcut ore, însă de miercuri toate clasele unde învăţau elevii bolnavi au fost închise.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mureş: Studentă din Austria, diagnosticată cu gripă nouă O studentă din Târgu Mureş, care învaţă în Austria, a fost confirmată ca fiind bolnavă de gripă nouă, a declarat, marţi, directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mureş, dr. Ovidiu Fărcaş, responsabil cu problematica?cazurilor de gripă A/H1N1.
Apa din bazinele Complexului 'Mureşul' din Târgu Mureş, corespunzătoare, potrivit analizelor DSP Purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Mureş, Cosmin Blaga, a anunţat marţi că Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mureş a constatat faptul toate probele de apă din bazinele de înot ale Complexului de Agrement şi Sport "Mureşul" din Târgu Mureş, administrat de municipalitate, sunt corespunzătoare şi...
Directorul DSP Sibiu: Autoritatea regională va fi la Târgu Mureş, pentru că ministrul Sănătăţii e de acolo Cei mai mulţi angajaţi ai Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu nu îşi vor pierde locul de muncă, pentru că sunt "specialişti, nu personal lipitor de afişe", însă autoritatea regională va fi la Târgu Mureş, "ţinând cont că ministrul e de la Târgu Mureş sau a fost deputat de Târgu Mureş", a declarat...
Mureş: Testele pentru gripa nouă din farmacii nu sunt 'metodă oficială' Testele pentru depistarea infecţiei cu virusul A/H1N1 care au apărut în farmaciile din Târgu Mureş nu sunt considerate a fi o metodă oficială pentru confirmarea îmbolnăvirii, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Ovidiu...
Mureş: Cursuri sistate în alte trei clase, din cauza gripei noi În alte trei clase de la Liceul 'Bolyai', Colegiul 'Avram Iancu' şi de la Colegiul Naţional 'Alexandru Papiu Ilarian', toate din Târgu Mureş, s-a dispus sistarea cursurilor, din cauza apariţiei a noi cazuri de îmbolnăviri de gripă nouă.
Mureş: Încă două cazuri de gripă nouă la Sighişoara Directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Ovidiu Fărcaş, responsabil cu problema cazurilor de gripă A/H1N1, a declarat, luni, că Institutul Cantacuzino a confirmat două noi cazuri de gripă nouă la Sighişoara.