Cele mai citite
 


Buzău: Suspendarea cursurilor la încă două licee din cauza gripei noi
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 2 dec /Agerpres/ - În cursul zilei de miercuri două licee din municipiul Buzău şi-au suspendat pentru o săptămână cursurile.
Este vorba de Liceul de Chimie 'N. Niţescu' şi de Colegiul Naţional 'B.P. Haşdeu'.
Potrivit dr. Venera Acsinte, purtător de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore la Buzău s-au confirmat 12 cazuri de gripă de tip nou A/H1N1, din care 6 elevi de la cele două unităţi de învăţământ.
'În urma precizărilor primite de la Institutul Cantacuzino, din cele 12 cazuri confirmate în ultimele 24 ore se constată că există câte 3 cazuri confirmate la elevi din clase diferite atât la Colegiul Naţional 'B.P. Haşdeu', cât şi la Liceul de Chimie 'Costin Neniţescu', drept urmare Direcţia de Sănătate Publică a luat decizia de a suspenda activitatea acestor două instituţii şcolare între 2 şi 7 decembrie a.c.', a precizat dr. Venera Acsinte.
De notat că săptămâna trecută au fost suspendate cursurile Colegiului Naţional 'Mihai Eminescu', la Buzău fiind confirmate în total 32 de cazuri de gripă nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: 12 cazuri de gripă nouă în ultimele 24 de ore În ultimele 24 de ore, la Buzău s-au confirmat 12 cazuri de gripă de tip nou A/H1N1, din care 5 cazuri sunt elevi.
Buzău: Patru cazuri de gripă confirmate Primele patru cazuri de gripă au fost înregistrate în judeţul Buzău, a anunţat, joi, Biroul de presă al Direcţiei de Sănătate Publică.
Vaslui: Trei noi cazuri de gripă A/H1N1 Vaslui, 8 nov /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat duminică existenţa a noi cazuri de gripă nouă în judeţul Vaslui la trei elevi de clasa a XII-a, unul de la Colegiul 'Gheorghe Roşca Codreanu' din Bârlad şi doi de la Grupul Şcolar Industrial 'Ştefan Procopiu' din Vaslui.
Buzău: 14 noi cazuri de gripă nouă 14 noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate duminică în judeţul Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând în acest judeţ la 97, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.
Vaslui: Încă cinci cazuri de gripă A/H1N1 confirmate în judeţ Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat, marţi, încă cinci cazuri de gripă nouă la pacienţi din judeţul Vaslui.
Buzău: Şeful DSP susţine că nu se impune instituirea carantinei în judeţ Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, Venera Acsinte, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că în judeţ nu se pune problema instituirii carantinei, în condiţiile în care nu s-a înregistrat niciun caz de infectare cu virusul gripal A/H1N1.