Cele mai citite
 


Vâlcea: Judeţul a primit 16 800 de doze cu vaccin împotriva gripei porcine
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Judeţului Vâlcea i-au fost repartizate 16 800 de doze cu vaccin împotriva virusului de gripă AH1N1, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, dr. Ion Mihail, director adj. în cadrul Direcţiei Sanitare Publice Vâlcea.
'Noi am primit sâmbătă aceste doze. Luni am început distribuirea lor în primul rând la unităţile sanitare din judeţe, la secţia de urgenţe, la infecţioase şi la ambulanţă. De joi, o să începem distribuirea celor 10 000 de doze către licee, clasele 9-12, şcoli postliceale şi cele două Universităţi din Râmnicu Vâlcea', a precizat dr. Mihail.
El a mai spus că, separat de cele 16 800 de doze, au sosit 2.000 pentru unităţile Ministerului Administraţiei şi Internelor care au fost deja distribuite.
În judeţul Vâlcea, potrivit datelor DSP, până în acest moment s-au înregistrat 30 de cazuri diagnosticate cu virusul gripei porcine.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gripa AH1N1: Elveţia va distruge doze de vaccin evaluate la 43 milioane de euro Elveţia va distruge la sfârşitul acestui an 3,4 milioane de doze de vaccin împotriva gripei AH1N1, evaluate la 56,4 milioane de franci elveţieni (43 milioane de euro), a anunţat marţi Oficiul federal pentru sănătate publică, potrivit agenţiei spaniole de presă EFE.
Vâlcea: Ambulanţă lovită în Râmnicu Vâlcea; doi răniţi transportaţi la spital O ambulanţă a fost acroşată de un autoturism, vineri, în municipiul Râmnicu Vâlcea, accidentul soldându-se cu doi răniţi care au fost transportaţi la spital.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Vâlcea: Virusul AH1N1 într-un centru de plasament din Râmnicu Vâlcea Doi minori de 13 ani au fost depistaţi, vineri, cu virusul AH1N1 într-un centru de plasament din municipiul Râmnicu Vâlcea, a declarat în exclusivitate pentru AGERPRES, dr. Roxana Radu, director adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă?Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea.
Arad: A fost confirmat primul caz de gripă AH1N1 Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Arad informează că a fost confirmat un caz de gripă AH1N1, primul caz de acest fel confirmat în acest judeţ. 'Institutul Cantacuzino a confirmat existenţa primului caz de infecţie cu virusul gripal AH1N1, în judeţul Arad. Virusul este unul de import' Italia, fiind depistat...
O ambulanţă, implicată într-un accident în municipiul Râmnicu Vâlcea Personalul medical al unei ambulanţe a fost internat de urgenţă la Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea în urma unui accident de circulaţie produs joi, în municipiu.