Cele mai citite
 


Constanţa: Cinci cazuri de gripă nouă, în ultimele 24 de ore
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alte cinci cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, însă niciunul nu are implicaţii epidemiologice în colectivităţi de preşcolari, elevi sau studenţi.
Directorul adjunct al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP) Constanţa, dr. Mihaela Dinisov, a declarat, miercuri, că este vorba despre persoane adulte, care au intrat în contact cu persoane depistate anterior că sunt infectate cu virusul pandemic A/H1N1.
Până în prezent, în judeţul Constanţa au fost confirmate aproape 40 de cazuri de gripă nouă, pacienţii suferind forme uşoare ale bolii.
Printre bolnavii de gripă nouă au fost şi doi liceeni, la Năvodari şi Constanţa, cursurile la clasele din care aceştia proveneau fiind suspendate timp de o săptămână.
Luna trecută, la două şcoli generale şi la patru facultăţi din campusul Universităţii Ovidius din Constanţa, DJAP a făcut triajul epidemiologic şi a dezinfectat clădirile, fără a se suspenda cursurile, după ce o profesoară şi un angajat din sectorul administrativ au fost depistaţi că erau infectaţi cu virusul A/H1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Cursuri suspendate la un liceu, după confirmarea unui caz de gripă nouă Alte trei cazuri de gripă nouă au fost confirmate în judeţul Constanţa în ultimele 24 de ore, unul dintre ele la o elevă, numărul total al bolnavilor infectaţi cu virusul A/H1N1 ajungând la 30.
Constanţa: Licean infectat cu virusul gripei noi, la Năvodari Alte două cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în judeţul Constanţa, unul dintre ele la un licean, numărul total al bolnavilor infectaţi cu virusul A/H1N1 ajungând la 27.
Constanţa: 52 de bolnavi cu gripă nouă, număr în continuă creştere Alte patru cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, numărul bolnavilor infectaţi cu virusul A/H1N1 ajungând la 52.
Constanţa: Zeci de cazuri de gripă nouă, reticenţă în acceptarea vaccinării Un număr de 39 de cazuri de gripă nouă s-au înregistrat în judeţul Constanţa din luna mai şi până în prezent, iar unul dintre bolnavi, un bărbat de 45 de ani care suferea şi de alte boli, a decedat la începutul acestei săptămâni.
Constanţa: Şapte cazuri de gripă nouă, în ultimele 24 de ore Alte şapte cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, numărul bolnavilor infectaţi cu virusul A/H1N1 ajungând la 48, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP).
Gripă nouă la o elevă, cursuri suspendate Şapte noi cazuri de gripă A/H1N1 au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, printre bolnavi aflându-se o elevă de clasa a IX-a.