Cele mai citite
 


Neamţ: Gheorghe Ştefan, suspect de A/H1N1
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Piatra Neamţ, 2 dec /Agerpres/ - Gheorghe Ştefan, preşedintele PD-L Neamţ este suspect că ar fi contactat virusul A/H1N1 şi este în aşteptarea rezultatelor după ce medicii Autorităţii de Sănătate Publică Neamţ au luat mai multe probe pentru analize, transmite corespondentul AGERPRES.
Primarul de Piatra Neamţ este răcit de mai bine de două săptămâni şi în ciuda tratamentelor pe care le-a luat în această perioadă nu s-a vindecat.
Gheorghe Ştefan a declarat, pentru AGERPRES, că speră ca boala sa să nu fie decât o răceală mai puternică însă indiferent de rezultatul analizelor nu va renunţa la campania electorală în care este angrenat.
'Indiferent de rezultatul analizelor ştiu care este rezultatul pe duminică, 6 decembrie, la alegerile prezidenţiale. Traian Băsescu va câştiga atât în judeţul Neamţ cât şi în ţară şi indiferent cât îmi va fi de rău din cauza bolii mă voi lupta să câştigăm alegerile. Sper totuşi să nu fie decât o viroză puternică şi nu gripă nouă', a declarat, pentru AGERPRES, liderul PD-L Neamţ, Gheorghe Ştefan.
Pentru a elimina orice risc, Gheorghe Ştefan a solicitat deja să i se administreze tratamentul cu tamiflu împotriva gripei de tip nou. Liderul PD-L Neamţ a adăugat că şi în cazul în care rezultatul analizelor va confirma prezenţa acestui virus, va continua să facă campanie electorală în judeţ alături de colegii de partid.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Focar de gripă nouă într-o clasă a unei şcoli Alte şase cazuri de gripă nouă au fost confirmate, de către specialiştii Institutului Cantacuzino, la şcoala din comuna Ghindăoani, după ce iniţial, două fetiţe fuseseră diagnosticate cu virusul A/H1N1.
Neamţ: Suspiciune de gripă nouă infirmată în cazul liderului PD-L Neamţ Liderul PD-L Neamţ Gheorghe Ştefan are doar o viroză puternică, medicii infirmând suspiciunea de gripă nouă.
Încă un caz de gripă nouă la o şcoală din Capitală Un nou caz de infectare cu virusul A/H1N1 a fost confirmat la un cadru didactic de la Şcoala 147 din sectorul 5 al Capitalei, iar autorităţile au decis suspendarea, începând de miercuri, a cursurilor clasei la care învăţătoarea preda, pentru o perioadă de 7 zile, a informat Centrul Naţional de Prevenire...
Harghita: Primul caz de gripă cu virus A/H1N1 din acest an în judeţ Primul caz de gripă cu virusul A/H1N1, din acest an, din judeţul Harghita, a fost confirmat la o femeie, care este internată în prezent la Târgu Mureş.
Alba: Persoane panicate că ar avea gripă nouă, cu autobuzul la analize Aproximativ 50 de persoane din oraşul Cîmpeni, din Munţii Apuseni, panicate de faptul că ar putea fi bolnave de gripă nouă, s-au deplasat cu un autobuz la Alba Iulia, respectiv la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia, pentru a se convinge că nu suferă de această boală.
Vrancea: Gripa nouă a ajuns la Ambulanţă Un asistent de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean a fost diagnosticat cu virusul A/H1N1, miercuri, conducerea serviciului luând măsuri sporite pentru a împiedica răspândirea virusului. De miercuri, toţi angajaţii poartă măşti de protecţie iar ambulanţele şi clădirea au fost dezinfectate cu substanţe...