Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cursurile de la mai multe clase ale unor şcoli din Târgovişte şi activitatea la două grupe de grădiniţă din municipiu au fost suspendate, începând de miercuri, pentru şapte zile, după confirmarea de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa a informat că, la nivel de judeţ, s-au înregistrat, în ultimele 24 de ore, opt cazuri de îmbolnăvire cu gripă nouă.
Au fost suspendate cursurile de la clasa I A de la Şcoala Coresi şi la clasa a X-a de la Colegiul Economic, precum şi de la două grupe de la Grădiniţele 8 şi 13 din Târgovişte.
În Dâmboviţa a început, în această săptămână, distribuirea în vederea vaccinării a celor peste 21.700 de doze de vaccin pandemic primite de la minister.
DSP informează că, într-o primă fază a campaniei de vaccinare, va fi imunizat personalul medico-sanitar, elevii de liceu cu vârsta peste 16 ani, elevi ai şcolilor postliceale şi studenţi, precum şi cadre ale Ministerului de Interne.
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Noi cazuri de A/H1N1 Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de pre, la nivelul judeţului Dâmboviţa, una dintre persoanele bolnave fiind internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Târgovişte, iar restul izolate la domiciliu.
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăviri cu virusul A/H1N1 Cinci noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârste între 19 şi 50 de ani din judeţul Dâmboviţa, a informat Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică.
Dâmboviţa: Alte două cazuri de gripă nouă Târgovişte, 26 ian /Agerpres/ - Două noi cazuri de îmbolnăvire cu A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârsta de 27 şi, respectiv, 55 de ani din Dâmboviţa, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Tulcea: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) din Tulcea a început, luni, vaccinarea populaţiei împotriva virusului A/H1N1, în condiţiile în care în ultimele trei zile au fost confirmate încă şase cazuri de gripă nouă.
Dâmboviţa: Două şcoli închise din cauza A/H1N1 Două unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa, o şcoală din Lazuri şi un liceu din Târgovişte, au fost închise temporar, joi, după ce au fost confirmate la mai mulţi elevi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1.
Dâmboviţa: Mai multe cazuri de gripă nouă la Târgovişte Cursurile de la două clase de la Liceul ''Bălaşa Doamna'' din Târgovişte, precum şi activitatea de la două grupe de la Grădiniţa numărul 14 din municipiu au fost suspendate, vineri, pentru şapte zile, după ce, la cele două unităţi de învăţământ, au fost depistate mai multe cazuri de A/H1N1.