Cele mai citite
 


Gorj: Plafonul pentru medicamente, mai mare cu 500.000 lei în decembrie
miercuri, 2 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgu-Jiu, 2 dec /Agerpres/ - Plafonul farmaciilor din judeţ pentru medicamentele compensate şi gratuite a fost suplimentat de Casa de Asigurări de Sănătate Gorj pentru luna decembrie, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Daniel Titu Bondoc.
'Fiecare farmacie din totalul de 71 existente la nivelul judeţului a primit 15.000 lei pentru luna decembrie, excepţie făcând societăţile care au mai mult de două unităţi farmaceutice, acestea primind mai mulţi bani. Fiindcă a devenit deja o obişnuinţă ca bolnavii să epuizeze banii încă din prima zi de suplimentare a plafonului, am hotărât ca luna aceasta să acordăm cu 500.000 lei mai mult decât într-o lună obişnuită. Dacă, până acum, am avut în jur de 1,5-2 milioane de lei, luna asta vom acorda, în total, aproximativ 2,4 milioane lei. Astfel, vom mai face o suplimentare în jur de 10 sau 15 decembrie, ţinând cont şi de faptul că este ultima lună din an şi după data de 15 vom intra în plafonul pentru anul 2010', a precizat preşedintele CJAS Gorj.
În noiembrie, CJAS Gorj a făcut suplimentări la cele 71 de farmacii din judeţ în valoare de peste 850.000 lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: CJAS va suplimenta plafonul pentru medicamentele compensate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj va suplimenta, în zilele următoare, plafonul medicamentelor compensate şi gratuite pentru farmaciile din judeţ şi va plăti serviciile unităţilor spitaliceşti.
Gorj: CJAS a suplimentat plafonul farmaciilor Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate a suplimentat, luni, pentru luna ianuarie, plafonul farmaciilor din judeţ pentru medicamentele compensate şi gratuite, a declarat, pentru AGERPRES, directorul economic al instituţiei, Cosma Dumitrescu.
Gorj: Casa de Asigurări de Sănătate are datorii de 36 de milioane de lei la farmaciile din judeţ Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că instituţia pe care o conduce trebuie să achite suma de 36 de milioane de lei către farmaciile din judeţ, reprezentând restanţe din anii 2009 şi 2010.
CJAS Gorj a achitat 2,8 milioane de lei pentru decontarea reţetelor Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a achitat plăţile reţetelor eliberate de farmacii pentru medicamentele gratuite şi compensate distribuite bolnavilor din judeţ în luna mai a anului trecut, valoarea totală a sumei plătite fiind de circa 2,8 milioane lei.
Gorj: CJAS a suplimentat plafonul pentru medicamente Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a suplimentat plafonul pentru medicamente acordat farmaciilor, acestea putând elibera în prezent reţete compensate şi gratuite, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul economic al instituţiei, Cosma Dumitrescu.
Gorj: Peste 8,5 milioane de lei, achitate de CJAS în luna aprilie pentru medicamente gratuite şi compensate Suma de aproximativ 8,5 milioane lei a fost achitată de Casa Judeţeană de asigurări de sănătate (CJAS) Gorj în cursul lunii aprilie către furnizorii de medicamente gratuite şi compensate, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul de Relaţii Contractuale din cadrul instituţiei, Daniel Şurlea.