Cele mai citite
 


Dolj: Prefectul s-a vaccinat împotriva gripei noi
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prefectul judeţului Dolj, Eugen Georgescu, s-a prezentat, miercuri, la Centrul Medical Judeţean (CMJ) din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului /IPJ/ Dolj, unde s-a vaccinat împotriva gripei noi.
Georgescu a îndemnat populaţia să se vaccineze şi a declarat că are certitudinea că în urma vaccinării va fi ferit de gripă.
'Mă simt foarte bine după acest vaccin şi sfătuiesc populaţia să îl facă. Mi-au explicat medicii că nu are reacţii adverse. Cred că sunt multe bazaconii care se spun în legătură cu acest vaccin. Acum mă simt în siguranţă şi am certitudinea că o să fiu ferit de gripa nouă'', a declarat prefectul judeţului Dolj.
Dr. Sever Popescu din cadrul CMJ Dolj a declarat că din 32 de lucrători ai IPJ Dolj programaţi, miercuri, să se vaccineze, doar 20 şi-au făcut vaccinul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: 45.500 de doze de vaccin antigripal au ajuns la Craiova Craiova, 28 nov /Agerpres/ - Un transport cu 45.500 doze de vaccin antigripal A/H1N1 pentru imunizarea populaţiei din judeţul Dolj a ajuns, sâmbătă după-amiază, în Craiova în condiţii de deplină securitate.
Dolj: Numai 15% din cadrele medicale s-au vaccinat împotriva AH1N1 Cadrele medicale de la spitalele din Dolj nu s-au arătat foarte interesate de campania de vaccinare împotriva gripei noi, astfel că doar 15% dintre medicii şi asistenţii din judeţ s-au vaccinat, iar, din cele 45.500 de doze de vaccin alocate judeţului, doar 10% au fost folosite.
Dolj: Alte cinci cazuri de gripă nouă confirmate în judeţ În judeţul Dolj au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, alte cinci cazuri noi de gripă AH1N1. Patru din cele cinci cazuri au fost înregistrate la elevi din Filiaşi şi Craiova, iar un caz a fost înregistrat în comuna doljeană Braloştiţa la un bărbat de 36 de ani. Toate cele cinci cazuri constituie...
Dolj: Alte opt cazuri de gripă nouă, confirmate la Filiaşi Alte opt persoane - şase elevi şi doi profesori - au fost identificate în ultimele 24 de ore cu gripa AH1N1 în focarul din oraşul doljean Filiaşi, numărul cazurilor ajungând la 17, din care două sunt la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.
Bistriţa-Năsăud: Infarct pus pe seama vaccinului pandemic Decesul unui tânăr de 30 de ani din comuna bistriţeană Prundu Bârgăului, care a suferit joi un infarct într-un restaurant din localitate, a provocat nelinişte în rândul populaţiei faţă de vaccinul anti A/H1N1, după ce s-a aflat că acesta a primit o fiolă de vaccin de la cabinetul medical de care aparţinea...
Dolj: Prefectul propune crearea de centre de excelenţă pe specializări Prefectul judeţului Dolj, Eugen Georgescu, propune înfiinţarea unor centre de excelenţă pe specializări în spitalele din Dolj. Prefectul a declarat, marţi, la finalul unei întâlniri de lucru pe care a avut-o cu managerii spitalelor din judeţ pe tema reorganizării, reprofilării şi comasării spitalelor...