Cele mai citite
 


Vrancea: Poliţiştii au primit dozele de vaccin pentru gripa nouă
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Angajaţii Ministerului Administraţiei şi Internelor sunt primii cetăţeni din judeţul Vrancea care au primit doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1.
Dozele au fost împărţite, miercuri, la posturile de poliţie din oraşele judeţului şi, ulterior, la angajaţii Spitalului municipal Adjud şi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean.
'Vaccinarea se va face cu personalul propriu. Le lăsăm la dispoziţie o perioadă de timp şi, dacă nu se vor folosi toate dozele, atunci le vom cere să le returneze', a precizat Marina Maiorov, director adjunct la DSP Vrancea.
În instituţiile sanitare vor fi vaccinate mai întâi persoanele cu atribuţii medicale şi apoi cele din compartimentele administrative.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Se aşteaptă dozele de vaccin împotriva gripei A/H1N1 Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea au solicitat de la Ministerul Sănătăţii alocarea a 48.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1.
Vrancea: Încă trei cazuri de gripă nouă Autorităţile sanitare au mai confirmat trei cazuri de gripă A/H1N1 în judeţul Vrancea, numărul total de bolnavi ajungând la 88.
Primele doze de vaccin pentru gripa nouă produs la Cantacuzino pleacă joi spre zonele de focar Primele doze de vaccin contra virusului A/H1N1, produs de Institutul Cantacuzino din Capitală, vor fi transportate, joi, sub pază, în zonele de focar din ţară.
Vrancea: Alte nouă cazuri de gripă nouă confirmate Focşani, 29 nov /Agerpres/ - Alte nouă cazuri de contaminare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, duminică, în judeţul Vrancea, numărul total al persoanelor diagnosticate cu gripă nouă în acst judeţ fiind de peste 50.
Călăraşi: Peste 600 de persoane au fost vaccinate împotriva gripei A/H1N1 Un număr de 646 de persoane au fost vaccinate cu vaccin Cantgrip cu tulpină pandemică, a declarat marţi pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
Vrancea: Primele două suspiciuni de gripă nouă Primele cazuri de gripă nouă au apărut, luni, în municipiul Focşani, Vrancea.