Cele mai citite
 


Vrancea: Şapte noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au confirmat, miercuri, existenţa a şapte cazuri noi de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 la nivelul judeţului Vrancea.
Până în prezent, autorităţile sanitare au confirmat 77 cazuri de gripă nouă în judeţ.
De altfel, într-o singură săptămână, la Secţia Boli Contagioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani s-au recoltat peste 200 de probe la persoane suspectate a fi bolnave de gripă.
Pacienţii sunt suspectaţi atât de gripă nouă, cât şi de gripă sezonieră.
Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean, săptămâna trecută a fost una cu foarte multe cazuri de infecţii acute ale căilor respiratorii şi pneumonii.
În total, au fost tratate 325 de persoane din cauza infecţiilor acute ale căilor respiratorii şi peste 140 de persoane cu pneumonie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Încă patru cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost identificate, joi, la nivelul judeţului Vrancea.
Tulcea: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) din Tulcea a început, luni, vaccinarea populaţiei împotriva virusului A/H1N1, în condiţiile în care în ultimele trei zile au fost confirmate încă şase cazuri de gripă nouă.
Vrancea: Gripa nouă a ajuns la Ambulanţă Un asistent de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean a fost diagnosticat cu virusul A/H1N1, miercuri, conducerea serviciului luând măsuri sporite pentru a împiedica răspândirea virusului. De miercuri, toţi angajaţii poartă măşti de protecţie iar ambulanţele şi clădirea au fost dezinfectate cu substanţe...
Vrancea: Trei cazuri noi de gripă A/H1N1 Ministerul Sănătăţii a confirmat, luni, încă trei cazuri de infecţie cu virusul A/H1N1 în Vrancea.
Vrancea: Alte nouă cazuri de gripă nouă confirmate Focşani, 29 nov /Agerpres/ - Alte nouă cazuri de contaminare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, duminică, în judeţul Vrancea, numărul total al persoanelor diagnosticate cu gripă nouă în acst judeţ fiind de peste 50.
Două noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Bucureşti, 31 ian /Agerpres/ - Două cazuri noi de gripă cu virusul A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore, câte unul în judeţele Mureş şi Suceava, fără să se înregistreze decese.