Cele mai citite
 


Arad: 83 de cazuri de gripă nouă, confirmate în judeţul Arad
joi, 3 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nou caz de îmbolnăvire de gripă nouă A/H1N1 a fost confirmat, miercuri, în judeţul Arad, numărul total al contaminării arădenilor cu acest virus ajungând la 83.
'Dintre bolnavii la care s-a confirmat existenţa virusului A/H1N1, 75 au fost declaraţi vindecaţi. Cei mai mulţi bolnavi au fost confirmaţi în municipiul Arad (69), numărul cel mai mare de bolnavi făcând parte din categoriile de vârstă 15 - 19 ani (36) şi 10 - 14 ani (11)', a precizat dr. Dana Negru, medic primar epidemiolog, director coordonator adjunct sănătate publică şi programe de sănătate al Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Arad.
'În ceea ce priveşte vaccinarea împotriva virusului gripal A/H1N1, din depozitul DSP Arad au fost ridicate 2.750 doze vaccin gripal pandemic, pentru angajaţii MAI, şi 226 doze vaccin gripal pandemic pentru personalul medico-sanitar din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad', a precizat dr. Dana Negru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Încă două cazuri de gripă nouă confirmate La nivelul judeţului Arad au mai fost confirmate luni, alte două cazuri de îmbolnăvire cu gripa nouă A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 94, în ultimele şase zile fiind înregistrate 11 cazuri noi de îmbolnăvire, transmite corespondentul AGERPRES.
Arad: În judeţul Arad au fost confirmate 92 de cazuri de gripă nouă Arad, 6 dec /Agerpres/ - Directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad, dr. Dana Negru, medic primar epidemiolog, a declarat că în judeţ au mai fost confirmate două cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 92, în ultimele...
Arad: Alte patru cazuri de gripă nouă, confirmate Arad, 5 dec /Agerpres/ - Alte patru cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă AH1N1 au fost confirmate în judeţ, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 90, informează dr. Dana Negru, medic primar epidemiolog, director coordonator adjunct sănătate publică şi programe de sănătate al Direcţiei de Sănătate...
Încă trei cazuri de gripă nouă, confirmate în judeţul Arad În judeţul Arad au mai fost confirmate trei cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 86, a informat dr. Dana Negru, director coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).
Arad: Numărul bolnavilor de gripă nouă a ajuns la 139 La nivelul judeţului Arad au fost confirmate marţi încă trei cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă A/H1N1, toate în municipiul Arad, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 139, în lucru aflându-se un număr de patru probe, transmite corespondentul AGERPRES.
Arad: Alte patru cazuri de gripă nouă, confirmate în judeţ Alte patru cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă cu AH1N1 au fost confirmate marţi în judeţul Arad, astfel că numărul total a ajuns la 96, în ultimele şapte zile fiind înregistrate 15 cazuri noi de îmbolnăvire.