Cele mai citite
 


Mureş: A început vaccinarea personalului MAI din judeţ
vineri, 4 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Comisar-şef doctor Mariana Mureşan a anunţat joi că a început vaccinarea împotriva gripei noi la personalul din judeţ al Ministerului Administraţiei şi Internelor - Poliţie, Jandarmerie, ISU şi Instituţia Prefectului -, pentru care există 2.975 de doze de vaccin.
'Vaccinurile au sosit iar cei care se vor vaccina sunt cei din cadrul MAI, din departamentele care au contact cu publicul. Receptivitatea este crescută având în vedere informarea care s-a făcut cu privire la acest vaccin pentru evitarea gripei. Acţiunea de vaccinare se derulează în mai multe puncte de lucru şi va dura, probabil, până în ianuarie sau februarie' - a arătat dr. Mureşan.
Campania de vaccinare a personalului MAI continuă în zilele următoare la Poliţia de Frontieră de la Aeroportul 'Transilvania' Târgu Mureş.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Campania de vaccinare împotriva gripei noi, în plină desfăşurare Campania de vaccinare a personalului medical şi a elevilor împotriva gripei cu virus A/H1N1 este în plină desfăşurare, a susţinut, joi, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Mureş: Centrele de vaccinare s-ar putea închide Târgu Mureş, 20 ian /Agerpres/ - Cele opt centre de vaccinare împotriva virusului AH1N1, înfiinţate la jumătate acestei luni, ar putea fi închise din cauza scăderii bruşte a numărului de solicitări.
Mureş: Specialiştii anatomopatologi insistă pentru vaccinarea fetiţelor împotriva infecţiei cu HPV Specialiştii în anatomopatologie din ţară, prezenţi la cea de-a V-a Conferinţă Naţională de Patologie Ginecologică de la Târgu Mureş, au subliniat, luni, importanţa convingerii părinţilor să îşi vaccineze fetiţele împotriva infecţiei cu HPV (Human Papilom Virus), care generează cancerul de col uterin...
Mureş: Cele opt centre de vaccinare împotriva virusului AH1N1 au fost închise Târgu Mureş, 27 ian /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mureş a decis închiderea celor opt centre de vaccinare împotriva virusului pandemic ca urmare a adresabilităţii populaţiei extrem de reduse din ultima săptămână.
Mureş: Peste 10.000 de vaccinuri împotriva gripei A/H1N1 în ultima săptămână Târgu Mureş, 13 ian /Agerpres/ - Peste 10.000 de persoane s-au vaccinat în judeţul Mureş în ultima săptămână cu vaccinul împotriva gripei pandemice A/H1N1, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Ovidiu Fărcaş.
Botoşani: Vaccinarea împotriva gripei noi, refuzată de cadrele medicale Cadrele medicale din Botoşani refuză imunizarea împotriva noii forme de gripă iar rata vaccinării în judeţ este foarte scăzută, a declarat marţi directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Doina Botez.