Cele mai citite
 


Giurgiu: Peste cinci mii de doze de vaccin contra gripei noi
vineri, 4 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste cinci mii de doze de vaccin contra gripei noi au ajuns în judeţul Giurgiu la solicitarea Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) şi urmează a fi distribuite medicilor de familie.
'Am primit aproximativ 5.200 de doze de vaccin, care vor fi distribuite medicilor de familie şi personalului medical din structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor şi vom începe vaccinarea pe grupe prioritare', a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul ASP Giurgiu, Paul Marinescu.
ASP Giurgiu se află în faza de distribuire a dozelor de vaccin celor aproximativ două sute de medici de familie din judeţ iar vaccinarea va începe în rândul personalului medical, al elevilor cu vârste mai mari de 16 ani şi pentru angajaţii din administraţie publică şi din MAI.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Dozele de vaccin împotriva gripei noi, suplimentate Autoritatea de Sănătate Publică Giurgiu a solicitat suplimentarea cu 10.000 a dozelor de vaccin contra gripei noi, pentru că rămăsese fără stocuri din cauza numărului mare de solicitări de imunizare.
Giurgiu: Opt sute doze de vaccin hexavalent mai sunt necesare în judeţ Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Giurgiu, Magdalena Mărcuţ, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că în judeţ au fost vaccinaţi de la începutul anului şi până în prezent 2.690 de copii, mai fiind necesare încă opt sute de doze de vaccin hexavalent.
Giurgiu: Pregătiri pentru vaccinarea împotriva gripei sezoniere Peste 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei sezoniere vor fi achiziţionate de Autoritatea de Sănătate Publică Giurgiu în următoarele zile.
Alba: Mulţi medici de familie au rămas fără vaccin antigripal, în urma solicitărilor din ultimele zile Mulţi dintre medicii de familie din Alba Iulia şi-au epuizat stocurile de vaccin antigripal în urma solicitărilor care au crescut substanţial în ultimele zile, fiind făcute în acest sens demersuri la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba pentru suplimentarea dozelor până la începutul săptămânii viitoare...
Dolj: 45.500 de doze de vaccin antigripal au ajuns la Craiova Craiova, 28 nov /Agerpres/ - Un transport cu 45.500 doze de vaccin antigripal A/H1N1 pentru imunizarea populaţiei din judeţul Dolj a ajuns, sâmbătă după-amiază, în Craiova în condiţii de deplină securitate.
Hunedoara: Peste 2.700 de doze de vaccin antigripal pot fi distribuite gratuit pentru vaccinarea populaţiei Peste 2.700 de doze de vaccin antigripal se află la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara şi vor putea fi distribuite medicilor de familie din judeţ pentru vaccinarea gratuită a populaţiei din grupele de risc.