Cele mai citite
 


Irak: Gripa nouă a ucis 14 persoane începând din luna mai (Ministerul Sănătăţii)
vineri, 4 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Paisprezece persoane şi-au pierdut viaţa în Irak din cauza gripei noi cu începere din luna mai, a declarat joi pentru AFP purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Sabah Abdallah.
'Din luna mai, paisprezece persoane au murit de gripa H1N1 în Irak', a spus Sabah Abdallah, fără a preciza localităţile în cauză.

În luna noiembrie, Sabah Abdallah a anunţat cinci morţi la Bagdad, unul la Basra (sud) şi unul la Najaf (centru). Regiunea autonomă Kurdistan (nord) a anunţat la rândul ei trei morţi la Suleimaniyeh şi unul la Erbil.

Din luna mai, o mie de irakieni au contractat gripa nouă, majoritatea la Bagdad, a mai precizat purtătorul de cuvânt.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ucraina: 67 de morţi de gripă, Biserica Ortodoxă se roagă pentru bolnavi Şaizeci şi şapte de persoane au decedat în Ucraina din cauza gripei şi a infecţiilor respiratorii acute, potrivit unui nou bilanţ anunţat luni de Ministerul Sănătăţii de la Kiev, în timp ce Biserica Ortodoxă ucraineană a început oficierea unor slujbe speciale pentru sănătatea naţiunii.
Iran: 22 persoane ucise de gripa H1N1 Douăzeci şi două de persoane suferind de gripa nouă H1N1 au decedat, a anunţat miercuri un responsabil al Ministerului Sănătăţii iranian, citat de Irna.
Gripa nouă provoacă reacţii diferite în lume - de la panică la indiferenţă Numărul victimelor gripei pandemice A/H1N1/ a trecut de 5.712 de decese, cu 700 de morţi suplimentare /+14%/ într-o singură săptămână, potrivit celui mai recent bilanţ al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii /OMS/, citat de agenţiile internaţionale de presă, dar evoluţia epidemiei este receptată diferit...
Gripa H1N1 în Turcia: 19 noi decese, bilanţul ajunge la 112 morţi Turcia a înregistrat 19 noi decese din cauza virusului gripei H1N1, ceea ce ridică la 112 numărul morţilor din cauza acestei maladii, a anunţat luni Ministerul Sănătăţii, citat de AFP.
Austria: Epidemia de gripă nouă se extinde rapid, un muncitor român între victime Numărul cazurilor de gripă H1N1 înregistrate în Austria a crescut cu 50 de procente în ultimele cinci zile, ajungând la 1.159, potrivit cifrelor anunţate vineri de Ministerul Sănătăţii şi preluate de agenţia de presă APA.
Gripa nouă va costa Germania cel mult 40 de miliarde euro (studiu) Costul pandemiei de gripă H1N1 pentru economia germană, prima economie europeană, nu va depăşi 40 miliarde de euro, potrivit unui studiu publicat marţi - informează AFP.