Cele mai citite
 


Al şaselea deces cauzat de gripa nouă
vineri, 4 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrul Naţional pentru Prevenirea Bolilor Transmisibile a raportat al şaselea deces cauzat de gripa nouă la o persoană adultă care suferea de bronşită cronică, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii transmis, joi, AGERPRES.
În ultimele 24 ore au fost confirmate 124 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic.
Potrivit comunicatului, totalul cazurilor de îmbolnăvire cu A/H1N1 înregistrate, în România, până în acest moment este de 3551.
Ministerul Sănătăţii precizează că au fost suspendate cursurile la Liceul nr. 6 - 'Spiru Haret' şi Şcoala Generală Lazuri din judeţul Dâmboviţa, Grupul Şcolar Neniţescu şi Colegiul Haşdeu din judeţul Buzău.
De asemenea, cursurile au fost reluate la Şcoala Generală nr. 39 din judeţul Dolj.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
În ultimile 24 de ore au fost confirmate 197 de cazuri cu gripă nouă În ultimele 24 de ore au fost confirmate 197 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic. Astfel, totalul cazurilor înregistrate, până în acest moment, este de 2.455.
MS: Alte 165 de cazuri cu gripă nouă În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 165 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, totalul cazurilor înregistrate ajungând la 2.830, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
MS: 115 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 115 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, a anunţat, miercuri, Ministerul Sănătăţii, precizând că totalul cazurilor înregistrate, până în acest moment, a ajuns la 4113, fără a se înregistra noi decese.
Buzău: 24 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 La Buzău au fost confirmate miercuri 24 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, dintre care 9 la preşcolari şi elevi şi o educatoare.
Încă două decese cauzate de gripa pandemică Cel de-al optulea deces cauzat de gripa nouă a fost confirmat, vineri, de Ministerul Sănătăţii, în ultimele 24 de ore fiind confirmate 109 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic.
Un nou deces cauzat de virusul A/H1N1 Cel de-al 66-lea deces cauzat de gripa nouă în ţara noastră a fost înregistrat în ultimele 24 de ore, a informat un comunicat al Ministerului Sănătăţii transmis, miercuri, AGERPRES.