Cele mai citite
 


Neamţ: Suspiciune de gripă nouă infirmată în cazul liderului PD-L Neamţ
vineri, 4 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Liderul PD-L Neamţ Gheorghe Ştefan are doar o viroză puternică, medicii infirmând suspiciunea de gripă nouă.
Primarul de Piatra Neamţ urmează tratamentul prescris de medic, pentru viroză, iar starea de sănătate s-a îmbunătăţit.
'Indiferent de rezultatul analizelor ştiu care este rezultatul pe duminică, 6 decembrie, la alegerile prezidenţiale. Traian Băsescu va câştiga atât în judeţul Neamţ cât şi în ţară şi indiferent cât îmi va fi de rău din cauza bolii mă voi lupta să câştigăm alegerile', a afirmat, înainte de aflarea rezultatelor analizelor medicale, liderul PD-L Neamţ.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Gheorghe Ştefan, suspect de A/H1N1 Piatra Neamţ, 2 dec /Agerpres/ - Gheorghe Ştefan, preşedintele PD-L Neamţ este suspect că ar fi contactat virusul A/H1N1 şi este în aşteptarea rezultatelor după ce medicii Autorităţii de Sănătate Publică Neamţ au luat mai multe probe pentru analize, transmite corespondentul AGERPRES.
Neamţ: Focar de gripă nouă într-o clasă a unei şcoli Alte şase cazuri de gripă nouă au fost confirmate, de către specialiştii Institutului Cantacuzino, la şcoala din comuna Ghindăoani, după ce iniţial, două fetiţe fuseseră diagnosticate cu virusul A/H1N1.
Neamţ: Al 16-lea caz de gripă nouă din judeţ Virusologii Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) Neamţ au confirmat, marţi, al 16-lea caz de gripă nouă din judeţ, acesta fiind un elev de clasa a zecea a Seminarului Teologic din Roman.
Caraş-Severin: Suspiciune de gripă nouă, neconfirmată Suspiciunea de gripă nouă A/H1N1, apărută în municipiul Caransebeş la un cetăţean bulgar, nu s-a confirmat, ceea ce înseamnă că judeţul Caraş-Severin rămâne, deocamdată cel puţin, fără asemenea diagnostice la pacienţi.
Botoşani: Bebeluş, suspectat de îmbolnăvire cu gripa nouă Un copil de patru luni din satul Icuşeni, comuna Vorona, din judeţul Botoşani a fost internat, luni, în Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean cu suspiciune de gripă nouă.
Tulcea: Încă o suspiciune de gripă nouă Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) din Tulcea a decis, miercuri, internarea unei adolescente în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) care este suspectă de gripă nouă.