Cele mai citite
 


Mureş: Cursuri sistate în alte trei clase, din cauza gripei noi
vineri, 4 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În alte trei clase de la Liceul 'Bolyai', Colegiul 'Avram Iancu' şi de la Colegiul Naţional 'Alexandru Papiu Ilarian', toate din Târgu Mureş, s-a dispus sistarea cursurilor, din cauza apariţiei a noi cazuri de îmbolnăviri de gripă nouă.
'A mai apărut un caz la Liceul 'Bolyai', la un elev de clasa a IX-a, drept pentru care cursurile au fost sistate până în 7 decembrie. La Colegiul 'Avram Iancu', unde s-a confirmat un caz de gripă nouă la un elev, la clasa a XII-a. Şi aici, cursurile au fost întrerupte tot până pe 7 decembrie. La Colegiul 'Papiu', s-a mai înregistrat un caz, de această dată la clasa a V-a, elevii fiind de asemenea liberi, dar până pe 10 decembrie', a declarat, joi, Dumitru Matei, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş.
Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Mureş au mai închis, zilele trecute, alte patru săli de clasă din Târgu Mureş şi Sighişoara, după ce au fost semnalate îmbolnăviri ale unor elevi de gripă nouă Colegiul Naţional 'Alexandru Papiu Ilarian', Liceul de Artă şi Colegiul Economic, toate din Târgu Mureş, şi la Şcoala Generală 'Radu Popa' din Sighişoara.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Patru clase din Târgu Mureş şi Sighişoara, închise din cauza gripei noi ? Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Mureş au decis închiderea a patru săli de clasă din Târgu Mureş şi Sighişoara, după ce au fost semnalate îmbolnăviri ale unor elevi de gripă nouă.
Mureş: Studentă din Austria, diagnosticată cu gripă nouă O studentă din Târgu Mureş, care învaţă în Austria, a fost confirmată ca fiind bolnavă de gripă nouă, a declarat, marţi, directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mureş, dr. Ovidiu Fărcaş, responsabil cu problematica?cazurilor de gripă A/H1N1.
Mureş: Încă două cazuri de gripă nouă la Sighişoara Directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Ovidiu Fărcaş, responsabil cu problema cazurilor de gripă A/H1N1, a declarat, luni, că Institutul Cantacuzino a confirmat două noi cazuri de gripă nouă la Sighişoara.
Mureş: Peste 20 de îmbolnăviri de gripă nouă şi un deces, în ultimele zile Târgu Mureş, 20 ian /Agerpres/ - Un număr de 22 de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul AH1N1 a fost confirmat, în ultimele zile, în judeţul Mureş, de la debutul pandemiei înregistrându-se 170 de persoane cu virusul gripei noi, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Ovidiu Fărcaş, directorul...
Noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 la o grădiniţă din Târgu Mureş Direcţia de Sănătate Publică Mureş a decis, miercuri, suspendarea activităţii Grădiniţei Albiniţa din Târgu Mureş pe o perioadă de 7 zile, ca urmare a apariţiei a patru noi cazuri de gripă nouă.
Studenţii de la Medicină Dentară, cursuri de profilaxie dentară în toate şcolile din Târgu Mureş, în cadrul UniFEST Peste 100 de studenţi ai Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş vor ţine cursuri de profilaxie dentară în toate şcolile din Târgu Mureş pe parcursul Festivalului Naţional Studenţesc 'UniFEST', care se derulează de luni până sâmbătă.