Cele mai citite
 


Medicul Şerban Brădişteanu, achitat de Tribunalul Bucureşti
vineri, 4 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Magistraţii Tribunalului Bucureşti l-au achitat, joi, pe medicul Şerban Brădişteanu, şef de secţie la Spitalul de Urgenţă Floreasca, într-un dosar în care era acuzat de abuz în serviciu şi luare de mită.
De asemenea, Tribunalul Bucureşti a respins acţiunea civilă a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), instanţa dispunând şi ridicarea sechestrului asigurator pus pe două case şi un apartament aparţinând medicului.
Decizia nu este definitivă, DNA anunţând că va face apel.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicul Şerban Brădişteanu, achitat definitiv în dosarul de corupţie Medicul Şerban Brădişteanu a fost achitat definitiv miercuri de Curtea de Apel Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi luare de mită, în dosarul în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA în legătură cu achiziţionarea de aparatură medicală pentru penitenciare.
CAB a decis rejudecarea dosarului medicului Şerban Brădişteanu Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis rejudecarea dosarului în care medicul Şerban Brădişteanu, şef de secţie la Spitalul de Urgenţă Floreasca, este acuzat de procurorii DNA că ar fi primit mită aproape patru milioane de euro de la o firmă ce distribuia produse medicale, în schimbul facilitării...
Medicul Şerban Brădişteanu a fost achitat Medicul Şerban Brădişteanu a fost achitat marţi de Tribunalul Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi luare de mită, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA în legătură cu achiziţionarea de aparatură medicală pentru penitenciare.
Sentinţa în dosarul de corupţie al medicului Şerban Brădişteanu, amânată pentru 7 ianuarie Tribunalul Bucureşti a amânat luni, pentru 7 ianuarie, pronunţarea sentinţei în dosarul în care medicul Şerban Brădişteanu a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi luare de mită, în legătură achiziţionarea de aparatură medicală pentru penitenciare.
Tribunalul Bucureşti se pronunţă luni în dosarul de corupţie al medicului Şerban Brădişteanu Tribunalul Bucureşti se pronunţă luni în dosarul în care medicul Şerban Brădişteanu a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi luare de mită, în legătură achiziţionarea de aparatură medicală pentru penitenciare.
CAB amână pentru 28 septembrie procesul ANI cu medicul Brădişteanu Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti (CAB) au amânat, marţi, procesul în care Agenţia Naţională de Integritate a retrimis la CAB cererea de confiscare a averii medicului Şerban Brădişteanu, şef de secţie la Spitalul de Urgenţă Floreasca.