Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Două şcoli închise din cauza A/H1N1
vineri, 4 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa, o şcoală din Lazuri şi un liceu din Târgovişte, au fost închise temporar, joi, după ce au fost confirmate la mai mulţi elevi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1.
În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului, au fost confirmate 17 noi cazuri de gripă nouă.
''Ca urmare a înregistrării a cel puţin trei cazuri într-o unitate de învăţământ, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa a suspendat temporar procesul instructiv -educativ în Şcoala Generală Lazuri şi Liceul Spiru Haret din Târgovişte. Direcţia de Sănătate Public efectuează anchetele epidemiologice, pentru fiecare caz în parte, în vederea stabilirii contacţilor'', se arată într-un comunicat al DSP Dâmboviţa.
Toţi cei care au contactat virusul A/H1N1 în ultimele 24 de ore sunt izolaţi la domiciliu şi primesc tratament antiviral, aceştia manifestând forme uşoare de boală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Cursurile de la mai multe clase ale unor şcoli din Târgovişte şi activitatea la două grupe de grădiniţă din municipiu au fost suspendate, începând de miercuri, pentru şapte zile, după confirmarea de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
Dâmboviţa: Noi cazuri de A/H1N1 Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de pre, la nivelul judeţului Dâmboviţa, una dintre persoanele bolnave fiind internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Târgovişte, iar restul izolate la domiciliu.
Dâmboviţa: Procesul electoral nu va fi afectat de închiderea şcolilor din cauza A/H1N1 Procesul electoral nu va fi afectat de închiderea, de luni, a două unităţi şcolare din Târgovişte, unde s-au înregistrat cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, pentru că se vor face dezinfecţii repetate, iar secţiile de votare din aceste şcoli vor funcţiona în ziua scrutinului, a informat Prefectura...
Dâmboviţa: Alte două cazuri de gripă nouă Târgovişte, 26 ian /Agerpres/ - Două noi cazuri de îmbolnăvire cu A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârsta de 27 şi, respectiv, 55 de ani din Dâmboviţa, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Dâmboviţa: Şapte noi cazuri de A/H1N1 Şapte noi cazuri de gripă A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Dâmboviţa, a anunţat, miercuri, Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Dâmboviţa: Cinci noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în judeţ Cinci noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, vineri, în judeţul Dâmboviţa, la trei elevi, un profesor şi un tânăr de 23 de ani, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).