Cele mai citite
 


Luni începe vaccinarea studenţilor împotriva gripei pandemice
vineri, 4 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Gripa porcina
 

Luni, 7 decembrie, va începe vaccinarea studenţilor împotriva gripei pandemice, la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila ' din Bucureşti, a precizat, joi, prof. dr. Adrian Streinu Cercel, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

În aceeaşi zi, vaccinarea va demara în toate centrele universitare.
'Asociaţiile de studenţi şi Direcţiile de Sănătate Publică se vor ocupa de acest lucru. DSP-urile vor asigura dozele de vaccin, iar medicii vaccinologi vor face vaccinarea', a menţionat dr. Streinu. El a evidenţiat din nou importanţa vaccinării, accentuând că vaccinul este eficient, sigur, şi reprezintă unica modalitate de prevenţie, iar cei care nu- l fac îşi asumă riscul.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fundaţia Renaşterea a iluminat în roz Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Clădirea Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Carol Davila'' a fost iluminată în roz - culoarea speranţei - joi seară, cu ocazia celei de a XV-a ediţii a evenimentului organizat anual de Fundaţia Renaşterea, care s-a desfăşurat sub sloganul ''Donează Sănătate. Donează Frumuseţe''.
A început campania de vaccinare a studenţilor Campania de vaccinare împotriva virusului AH1N1 a început luni la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila'.
A XVIII-a ediţie a Congresului Naţional pentru Studenţi şi Tineri Medici, în perioada 19-22 martie Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti şi Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, în parteneriat cu Sănătatea Media Group, vor organiza în perioada 19 - 22 martie 2015 Congresul Naţional pentru Studenţi şi Tineri Medici (CNSTM), ajuns la ediţia cu numărul XVIII.
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti Admiterea la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Peste 4500 de candidaţi vor susţine examenul de admitere la UMF 'Carol Davila' din Bucureşti
160 de studenţi de la UMF au urmat stagii de pregătire în opt specialităţi medicale Un număr de 160 de studenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti au finalizat stagii de pregătire practică, cursuri de malpraxis şi comunicare şi au fost consiliaţi în cadrul proiectului "10 paşi spre o carieră medicală de succes".