Cele mai citite
 


Iaşi: Congresul Internaţional de Medicină Dentară pentru Studenţi şi Tineri Medici
vineri, 4 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cea de-a V-a ediţie a Congresului Internaţional de Medicină Dentară pentru Studenţi şi Tineri Medici 'STOMis 2009' se desfăşoară la Iaşi, în perioada 3-6 decembrie. La eveniment participă peste 400 de studenţi de la Facultăţile de Medicină Dentară şi tineri medici din ţară şi din Republica Moldova, Germania şi Egipt.
Prof. univ. dr. Norina Consuela Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul UMF Iaşi, preşedintele Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie (ADRE), organizatorul acestei manifestări, a menţionat că participanţii vor avea ocazia să prezinte lucrări ştiinţifice din domeniul medicinii dentare, în trei secţiuni, să audieze conferinţe ale unor renumiţi lectori străini, să participe la seminarii ale firmelor de specialitate şi work-shop-uri studenţeşti.
De real interes se anunţă work-shop-ul dedicat urgenţelor în medicina dentară, conferinţa la distanţă susţinută de prof. dr. Anne Benhamou (Zedental - Franţa), cu tema 'Amprentarea în protetica fixă pe implante', precum şi work-shop-ul practic cu tema 'Implicarea activă a studenţilor Facultăţii de Medicină Dentară privind rezolvarea cazurilor sociale'.
STOMis 2009 este organizat de Societatea Studenţilor Stomatologi din Iaşi, în colaborare cu Asociaţia Studenţească Dentară Română pentru Educaţie (ASDRE), cu sprijinul decanatului Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Grigore T. Popa' şi al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie organizează, în cadrul manifestărilor din acest an prilejuite de 'Zilele Universităţii de Medicină şi Farmacie' din Iaşi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Aproximativ 2000 de locuri la UMF Gr. T. Popa, în anul universitar 2016-2017 Aproximativ 2000 de locuri sunt scoase la admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie Gr.T.Popa din Iaşi pentru anul universitar 2016-2017, examenele fiind de tip grilă.
Iaşi: Facultatea de Medicină Dentară a încheiat două proiecte europene Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr.T.Popa' din Iaşi a anunţat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că Facultatea de Medicină Dentară încheie cu succes două proiecte europene, ambele fiind cofinanţate din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea...
Iaşi: Facultatea de Medicină Dentară a UMF 'Gr.T.Popa', beneficiară a unor proiecte europene Un centru de simulare stomatologică, unic în ţară, va fi inaugurat în cursul anului 2011, la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr.T.Popa' din Iaşi, în urma implementării a două proiecte europene.
Demonstraţii practice pe un simulator 3D, pentru studenţii de la Stomatologie Studenţii de la Facultăţile de Medicină Dentară vor putea să dobândească experienţă profesională încă din anul III de studiu prin intermediul unui sistem de simulare asistată pe calculator 3D, a declarat prof.univ.dr. Norina Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină...
Iaşi: Manifestări ştiinţifice dedicate medicinii dentare Studenţi şi specialişti din ţară şi străinătate participă, în perioada 19-21 noiembrie, la manifestările ştiinţifice organizate în cadrul celei de-a XIX a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară din Iaşi şi, respectiv, a VII -a ediţie a Congresului Internaţional al Asociaţiei Dentare Române Pentru...
Iaşi: Manifestări ştiinţifice dedicate medicinei dentare Studenţi şi specialişti din ţară şi din străinătate participă, în perioada 19-21 noiembrie, la manifestările ştiinţifice organizate în cadrul celei de-a XIX-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară din Iaşi şi, respectiv, a VII-a ediţie a Congresului Internaţional al Asociaţiei Dentare Române...