Cele mai citite
 


Încă trei cazuri de gripă nouă, confirmate în judeţul Arad
sâmbătă, 5 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În judeţul Arad au mai fost confirmate trei cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 86, a informat dr. Dana Negru, director coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).
'Dintre bolnavii la care s-a confirmat existenţa virusului A/H1N1, 77 au fost declaraţi vindecaţi, în prezent mai fiind bolnavi nouă adulţi şi patru copii. Cei mai mulţi bolnavi au fost confirmaţi în municipiul Arad - 72, numărul cel mai mare de bolnavi făcând parte din categoriile de vârstă 15-19 ani (36) şi 10-14 ani (12)', a precizat dr. Dana Negru.
Ca urmare noilor cazuri de îmbolnăviri constatate, s-a decis suspendarea cursurilor unei clase la şcoala generală nr.1 'M. Eminescu' şi a unei clase la şcoala generală nr.18 'A. Iancu', ambele din municipiul Arad, începând de joi, 3 decembrie, pentru şapte zile.
De asemenea, DSP va controla vineri efectuarea curăţeniei şi dezinfecţiei la Grupul Şcolar 'Francisc Neumann' şi la şcoala generală nr.13 'Aron Cotruş', ambele din municipiul Arad, în vederea redeschiderii cursurilor la clasele la care au fost suspendate din cauza gripei noi, a precizat oficialul DSP Arad.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Încă două cazuri de gripă nouă confirmate La nivelul judeţului Arad au mai fost confirmate luni, alte două cazuri de îmbolnăvire cu gripa nouă A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 94, în ultimele şase zile fiind înregistrate 11 cazuri noi de îmbolnăvire, transmite corespondentul AGERPRES.
Arad: 83 de cazuri de gripă nouă, confirmate în judeţul Arad Un nou caz de îmbolnăvire de gripă nouă A/H1N1 a fost confirmat, miercuri, în judeţul Arad, numărul total al contaminării arădenilor cu acest virus ajungând la 83.
Arad: În judeţul Arad au fost confirmate 92 de cazuri de gripă nouă Arad, 6 dec /Agerpres/ - Directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad, dr. Dana Negru, medic primar epidemiolog, a declarat că în judeţ au mai fost confirmate două cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 92, în ultimele...
Arad: Alte patru cazuri de gripă nouă, confirmate Arad, 5 dec /Agerpres/ - Alte patru cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă AH1N1 au fost confirmate în judeţ, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 90, informează dr. Dana Negru, medic primar epidemiolog, director coordonator adjunct sănătate publică şi programe de sănătate al Direcţiei de Sănătate...
În judeţul Arad, s-a ajuns la 123 de cazuri de gripă nouă Arad, 18 dec /Agerpres/ - În ultimele 48 de ore au fost confirmate încă trei cazuri de îmbolnăviri cu virusul A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor de gripă nouă înregistrate în judeţul Arad a ajuns la 123, transmite corespondentul AGERPRES.
Alte 13 cazuri de gripă nouă confirmate în judeţul Arad Arad, 29 nov /Agerpres/- Alte 13 cazuri de gripă nouă au fost confirmate în judeţul Arad, totalul persoanelor contaminate cu cu virusul A/H1N1 în acest judeţ ajungând la 75.