Cele mai citite
 


Mehedinţi: Plăţi pentru serviciile de asistenţă medicală
sâmbătă, 5 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, în pofida crizei economice, a decontat servicii medicale aferente lunilor octombrie şi noiembrie în valoare de opt milioane lei, a declarat vineri, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Potrivit acestuia, tuturor salariaţilor celor cinci spitale din judeţ li s-au achitat lichidările salariale ale lunii octombrie şi avansurile pentru luna noiembrie, suma utilizată ajungând la 5.390.000 lei.
'De asemenea, toţi cei 149 de medicii de familie şi 44 medici stomatologi au primit pentru serviciile de asistenţă medicală prestate 151.000 lei şi, respectiv, 200.000 lei', a precizat Barbu.
CJAS Mehedinţi a efectuat plăţi în valoare de 874.000 lei şi celor două servicii de ambulanţă din judeţ - Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Bya Criss.
'La această dată am început demersurile pentru asigurarea banilor necesari plăţilor salariilor şi serviciilor medicale din a doua parte a lunii noiembrie şi lunii decembrie', a concluzionat Barbu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Fonduri pentru plata salariilor angajaţilor din spitale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din Drobeta-Turnu Severin, Orşova, Strehaia, Baia de Aramă şi Vânju Mare suma de 3.421.000 de lei necesară plăţii salariilor angajaţilor pentru lichidarea lunii octombrie şi avansul lunii noiembrie.
Mehedinţi: Peste 3,8 milioane lei decontaţi de CJAS pentru servicii medicale efectuate în străinătate de asiguraţi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat în străinătate în 2015 facturi emise de unităţi spitaliceşti în valoare de 3.895.000 lei, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Controale la laboratoarele de analize medicale care invocă epuizarea fondurilor repartizate de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi va demara, începând de marţi, controale la cele şase laboratoare de analize medicale din judeţ, a declarat directorul instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Peste 450 de asiguraţi beneficiază de asistenţă medicală la domiciliu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a primit de la începutul anului şi până la 1 octombrie 452 de cereri de la asiguraţi pentru asistenţă medicală la domiciliu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Măsuri de protecţie socială şi de asistenţă medicală pentru pensionari, pe perioada caniculei Reprezentanţii Instituţiei Prefectului-judeţul Mehedinţi vor avea, în perioada care urmează, întâlniri zonale cu reprezentanţii primăriilor, cu directorii unităţilor de învăţământ, cu şefii posturilor de poliţie şi ai serviciilor deconcentrate pentru asigurarea, mai ales în comunităţile rurale, a unor...
Mehedinţi: Medicii de familie, racordaţi la Sistemul Informatic Unic Integrat Drobeta-Turnu Severin, 27 ian /Agerpres/ - Casa Judeţeană pentru Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a lansat, joi, o aplicaţie online prin care instituţiei şi medicilor de familie din teritoriu li se oferă posibilitatea să aibă acces la baza de date a Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) din...