Cele mai citite
 


Baschet masculin: Meciul BC Mureş - CSU Cuadripol Braşov, amânat din cauza virusului AH1N1
sâmbătă, 5 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Comisia de competiţii a Federaţiei Române de Baschet a amânat jocul dintre BC Mureş Târgu Mureş şi CSU Cuadripol Braşov, din etapa a 13-a a Diviziei A masculine, din cauza faptului că doi jucători ai formaţiei braşovene sunt infectaţi cu virusul AH1N1, iar restul lotului este în carantină.
Partida, programată iniţial pentru sâmbătă 5 decembrie, va avea loc în data de 15 decembrie.
Vineri 4 decembrie are loc meciul Dinamo Bucureşti - Municipal Bucureşti (17,15, TVR 2), sâmbătă se vor juca partidele BCM U Piteşti - BC Gladiator Cluj-Napoca (17,00), CSA Steaua Turabo - CSU Asesoft Ploieşti (17,00, TVR3), CSU Atlassib Sibiu - Municipal Oradea (17,00), BCM ELBA Timişoara - CS Otopeni (17,00, TVR), SCM U Craiova - Gaz Metan Mediaş, 18,00, TVR Craiova), iar duminică se va juca partida Energia Rovinari - U-Mobitelco Cluj-Napoca (19,00).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Baschet masculin: Divizia A - Meciul amânat din cauza îmbolnăvirii jucătorilor de la Oradea Meciul dintre CSM Oradea şi CSU Atlassib Sibiu, programat sâmbătă, în Sala Sporturilor 'Antonio Alexe' din Oradea, în etapa a cincea a Diviziei A de baschet masculin, a fost amânat din cauza îmbolnăvirii a şapte jucători orădeni şi a antrenorului Cristian Achim.
Baschet masculin: BC Mureş a câştigat Memorialul ''Elemer Tordai" Echipa masculină de baschet BC Mureş Tg. Mureş a câştigat duminică Memorialul ''Elemer Tordai", desfăşurat în Sala Sporturilor ''Transilvania'' din Sibiu.
Program educaţional despre conştientizarea impactului bolii artrozice asupra calităţii vieţii pacienţilor, desfăşurat în 16 oraşe Programul educaţional ''10 pentru mişcare'', adresat medicilor de familie, care are ca obiectiv creşterea gradului de conştientizare a impactului bolii artrozice asupra calităţii vieţii pacienţilor din România, a fost lansat în cadrul platformei ''Împreună pentru viaţă''.
Mureş: Peste 20 de îmbolnăviri de gripă nouă şi un deces, în ultimele zile Târgu Mureş, 20 ian /Agerpres/ - Un număr de 22 de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul AH1N1 a fost confirmat, în ultimele zile, în judeţul Mureş, de la debutul pandemiei înregistrându-se 170 de persoane cu virusul gripei noi, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Ovidiu Fărcaş, directorul...
Societatea Română de Dermatologie a lansat Campania "Adolescenţa fără acnee!" Societatea Română de dermatologie (SRD) a lansat luni campania "Adolescenţa fără acnee!", care se va derula în perioada 5 mai - 20 iunie în licee din Bucureşti, Craiova, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Constanţa, Sibiu, Oradea, Iaşi, Timişoara, Braşov.
Testare gratuită a tensiunii şi indicelui de masă corporală Ziua mondială a inimii va fi marcată printr-o acţiune de testare gratuită a tensiunii şi a indicelui de masă corporală (IMC), sâmbătă şi duminică, informează un comunicat de presă transmis miercuri AGERPRES.