Cele mai citite
 


Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, Doctor Honoris Causa la Universitatea din Iaşi
sâmbătă, 5 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu - Cercel, va primi vineri titlul de 'Doctor Honoris Causa' la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Gr.T. Popa' din Iaşi.
Titlul este conferit pentru prestigioasa carieră medicală şi ştiinţifică apreciată atât în lumea medicală românească, cât şi în cea internaţională.
Adrian Streinu-Cercel este recunoscut în lumea medicală pentru devotamentul faţă de pacienţi de-a lungul celor 27 ani de carieră, dar şi pentru calităţile de dascăl şi cercetător pasionat în domeniul patologiei bolilor infecţioase.
Titlul va fi înmânat de rectorul Universităţii şi preşedinte al Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Vasile Astărăstoaie, care va rosti un Laudatio cu acest prilej.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Festivităţi de deschidere a anului universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Gr.T. Popa' Studenţi, părinţi, cadre universitare, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, precum şi ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, participă duminică după-amiază în Piaţa Naţiunii din Iaşi la festivităţile organizate de Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Gr.T. Popa' cu prilejul deschiderii anului...
Conferinţe motivaţionale, la Festivalul Internaţional al Educaţiei de la Iaşi Festivalul Internaţional al Educaţiei (14-23 iunie), de la Iaşi, oferă publicului o serie de conferinţe motivaţionale, grupate într-o secţiune specială, declară organizatorul FIE, Florin Mindirigiu.
Iaşi: Manifestări organizate cu prilejul aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea Spitalului de Boli Infecţioase Specialişti din ţară şi străinătate s-au reunit miercuri, la Iaşi, pentru a lua parte la deschiderea manifestărilor organizate de conducerea Spitalului de Boli Infecţioase Sfânta Parascheva, cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la inaugurare.
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie Grigore T Popa Iaşi Profesorul universitar doctor Alessandro Frigiola este, din 1990, chirurg sef la una dintre institutiile de elită ale medicinii europene, Clinica San Donato din Milano, Italia.
Raed Arafat: Fiecare dintre cele opt regiuni va avea un elicopter pentru medicina de urgenţă Fiecare dintre cele opt regiuni din România va dispune, până la sfârşitul anului 2013, de un elicopter pentru medicina de urgenţă, iar unul dintre ele va fi coordonat de Cluj-Napoca, a anunţat, luni, secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF)...
Vasile Astărăstoae, despre acuzaţiile aduse ministrului Cepoi: Se încearcă înlăturarea lui de la Ministerul Sănătăţii Preşedintele Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, a declarat marţi pentru AGERPRES că prin acuzaţiile aduse de ANI ministrului Vasile Cepoi, "se încearcă înlăturarea lui de la Ministerul Sănătăţii".