Cele mai citite
 


După a doua intervenţie, bebeluşul ars este bine
sâmbătă, 5 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 5 dec /Agerpres/ - Bebeluşul născut pe 11 noiembrie şi care a suferit arsuri în incubatorul de la Maternitatea Bucur, la 23 de zile de la naştere şi după a doua intervenţie suferită se află în continuare sub supravegherea echipei medicale interdisciplinare a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' din Bucureşti, se arată în buletinul medical.
Examenul medical efectuat vineri de echipa de medici coordonată de prof. univ. dr. Dan Mircea Enescu, managerul spitalului, a relevat că nou-născutul este afebril, compensat respirator şi cardio-circulator.
Nou-născutul se alimentează, nu varsă, diureza este păstrată, primeşte tratament local zilnic al zonelor grefate iar tonusul şi reactivitatea sunt normale.
El rămâne în continuare sub monitorizare. AGERPRES/(AS)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bebeluşul care a suferit arsuri în incubator a fost externat Bebeluşul care a suferit arsuri în incubatorul de la Maternitatea Bucur a fost externat, miercuri, din Spitalul de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' din Capitală.
Spitalul Grigore Alexandrescu: Unul dintre bebeluşi în stare gravă, ceilalţi şase stabili Doi dintre bebeluşii internaţi la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' în urma tragediei de la Maternitatea Giuleşti sunt intubaţi, unul într-o stare foarte gravă, restul de şase fiind stabili în acest moment, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, directorul medical al unităţii sanitare, Radu Bălănescu...
Medicii avertizează asupra riscului accidentelor prin arsură la copii Bucureşti, 12 feb /Agerpres/ - Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ''Grigore Alexandrescu'' din Bucureşti avertizează asupra riscurilor accidentelor prin arsură la copii.
Nou-născutul care a suferit arsuri în incubator a fost operat a doua oară Nou-născutul care a suferit arsuri în incubator la Maternitatea Bucur a fost operat, miercuri, pentru a doua oară.
Botoşani: Intervenţie de peste 24 de ore pentru salvarea unui copil de nouă luni Un băieţel în vârstă de nouă luni, din comuna Mitoc, care a suferit arsuri de gradul II pe faţă şi picioare, a ajuns la spital după o operaţiune de salvare extrem de dificilă, care a durat peste 24 de ore şi în care au fost implicaţi pompieri, drumari, medici de pe ambulanţă şi un elicopter SMURD.
La Spitalul Grigore Alexandrescu va funcţiona cea mai mare clinică de chirurgie cardiovasculară pediatrică La Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" a început construcţia celei mai mare clinici de chirurgie cardiovasculară pediatrică care va intra în funcţiune anul viitor.