Cele mai citite
 


Mihai Constantinescu, internat la Spitalul Floreasca
sâmbătă, 5 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 5 dec Agerpres/ - Cunoscutul cântăreţ Mihai Constantinescu, în vârstă de 63 de ani, se află internat la Spitalul Floreasca, acuzând stări de ameţeală.
El a fost supus mai multor investigaţii şi se află în continuare sub supraveghere medicală.
Mihai Constantinescu a suferit o operaţie dificilă pe cord anul trecut.
Familia cântăreţului nu doreşte să se dea informaţii despre starea sănătăţii sale şi a formulat în scris această doleanţă. AGERPRES/(Cornelia Stanciu)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost operat pe cord deschis Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a suferit o operaţie pe cord deschis de bypass aorto-coronarian, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Floreasca din Capitală.
ŞTIINŢÃ Transplantul de cord în România Primul transplant de cord la om din România se leagă de numele chirurgilor cardiaci Radu Deac şi Şerban Brădişteanu şi a fost efectuat în 1999.
Fostul general Mihai Chiţac va fi supus mai multor investigaţii la Spitalul Floreasca Fostul general Mihai Chiţac a ajuns, luni la prânz, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde urmează să fie reevaluat în vederea unei eventuale intervenţii pe cord.
Constantin Nicolescu, supus mai multor investigaţii la Spitalul Floreasca Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este supus mai multor investigaţii medicale, fiind conştient.
Constantin Nicolescu, transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti pentru că prezenta simptomele unui atac de cord Medicii de la Serviciul de Ambulanţă din Piteşti au declarat joi seară că preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, care a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, prezenta simptomele unui atac de cord.
Prelevare pentru un transplant de cord, la Spitalul Floreasca; donatorul - un copil de 14 ani O operaţie de prelevare pentru un transplant de cord se desfăşoară vineri la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, donatorul fiind un copil de 14 ani, a declarat pentru AGERPRES dr. Victor Zota, coordonator naţional pentru transplant.