Cele mai citite
 


Buzău: 14 noi cazuri de gripă pandemică
sâmbătă, 5 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 5 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au fost confirmate alte 14 cazuri de gripă nouă, numărul total ajungând la 46.
Dr. Venera Acsinte, purtător de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, a declarat pentru Agerpres că este vorba de 7 elevi de liceu şi 7 adulţi din mediul urban.
Potrivit sursei citate, doi elevi provin de la Colegiul 'B. P. Hasdeu', cu cursurile suspendate încă de săptămâna trecută, Liceul sportiv - două cazuri, Şcoala Normală - un caz, Liceul de nevăzători - un caz şi o şcoală generală - un caz.
Cei şapte adulţi confirmaţi cu virusul gripei noi provin din municipiul Buzău şi nu au legătură cu nici o colectivitate.
Trei licee au cursurile suspendate. AGERPRES/(Dorin Ivan)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: 14 noi cazuri de gripă nouă 14 noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate duminică în judeţul Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând în acest judeţ la 97, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.
Buzău: Patru noi cazuri de gripă AN1H1 Patru noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate joi la Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor în judeţ ajungând la 154.
Buzău: Şapte noi cazuri de gripă AH1N1 Şapte noi cazuri de gripă AH1N1 au fost confirmate, vineri, în judeţul Buzău, din cele 46 de suspiciuni existente.
Buzău: Şapte noi cazuri de gripă cu AH1N1 Şapte din cele 26 de noi cazuri de gripă cu virus pandemic confirmate în ultimele 24 de ore la nivel naţional sunt din judeţul Buzău.
Buzău: Trei noi cazuri de gripă relativ uşoare; pacienţii sunt trataţi ambulatoriu Trei noi cazuri de gripă au fost diagnosticate în ultima săptămână, în judeţul Buzău, unul dintre pacienţi fiind un copil.
Buzău: Gripă A/N1H1 la o gravidă şi un elev Buzău, 27 ian /Agerpres/ - În judeţul Buzău au fost confirmate două noi cazuri de gripă A/H1N1 la doi tineri, dintre care o gravidă.