Cele mai citite
 


Călăraşi: Un nou caz de gripă cu virus A/H1N1
sâmbătă, 5 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Călăraşi, 5 dec /Agerpres/ - Un nou caz de gripă cu virus A/H1N1 pandemic s-a confirmat sâmbătă, la un adult din mediul rural, a declarat pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
Potrivit acesteia, cazul nu este de import. Adultul este internat la secţia de boli contagioase a Spitalului Judeţean Călăraşi iar familia acestuia este acasă.
Numărul total de cazuri de gripă nouă confirmate în judeţul Călăraşi se ridică la 30. AGERPRES/(Mirel Tudorache)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat miercuri pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Zece noi cazuri confirmate de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 15 dec /Agerpres/ - Zece noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Un nou caz de gripă nouă Un nou caz de gripă cu virus A/H1N1 pandemic s-a confirmat în judeţul Călăraşi, a declarat vineri, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Două noi cazuri confirmate de gripă A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, la un adult şi un copil, ambii din mediul rural, a declarat pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Un nou caz confirmat de gripă A/H1N1 Un nou caz de gripă cu virus A/H1N1 pandemic a fost confirmat în judeţul Călăraşi, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Două noi cazuri confirmate de gripă cu virus A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate, luni, fiind vorba de doi adulţi din municipiul Călăraşi, a declarat pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.