Cele mai citite
 


Alba: Tânăr de 17 ani, diagnosticat cu gripă de tip nou
sâmbătă, 5 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alba Iulia, 5 dec /Agerpres/ - Încă un elev de la un liceu din municipiul Sebeş a fost confirmat sâmbătă cu gripă nouă, numărul total al cazurilor de îmbolnăviri înregistrate în judeţul Alba cu virusul A/H1N1 în ultima lună fiind de 39.
Diagnosticul a fost stabilit pe baza probelor trimise la Institutul Cantacuzino, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Olimpia Candrea.
Numai la colegiul la care învaţă elevul de 17 ani au fost înregistrate zece cazuri, unitatea şcolară având cursurile suspendate de la începutul săptămânii.
În prezent mai sunt suspendate cursurile unei clase de la o şcoală generală din Sebeş.
Doi dintre bolnavii infectaţi cu acest virus se află în prezent internaţi în spital, restul fiind izolaţi la domiciliu, unde urmează tratament cu antitermice.
Primele cazuri de gripă nouă au fost confirmate în Alba la mijlocul lunii noiembrie, la trei persoane care s-au întors din Italia. AGERPRES/ (Marinela Brumar)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 40 de cazuri de gripă nouă în judeţul Alba Doi adulţi au fost confirmaţi luni cu gripă cu virus A/H1N1, zi în care elevii Colegiului 'Lucian Blaga' din Sebeş s-au reîntors la şcoală după ce cursurile au fost suspendate timp de o săptămână în urma diagnosticării cu acest virus a zece elevi de la această unitate şcolară.
Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.
Alba: Patru elevi şi un adult, diagnosticaţi cu gripă nouă Cinci noi îmbolnăviri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate, joi, în Alba, la patru copii din Sebeş şi un adult din Alba Iulia, numărul total al persoanelor diagnosticate în judeţ cu gripă nouă ajungând astfel la 38.
Alba: Alţi patru adulţi diagnosticaţi cu gripă nouă Trei adulţi din Alba Iulia şi unul oraşul Abrud au fost confirmaţi, sâmbătă, cu gripă de tip nou, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 înregistrate în judeţul Alba ridicându-se la 55.
Alba: Primul caz de gripă nouă, în afara municipiului Alba Iulia Primul caz de gripă nouă în afara municipiului reşedinţă de judeţ a fost confirmat vineri în Alba la un elev al Colegiului 'Lucian Blaga' din Sebeş, alte două îmbolnăviri fiind înregistrate la doi adulţi din Alba Iulia.
Alba: Trei adulţi, confirmaţi cu gripă nouă Trei adulţi din Alba Iulia, contacţi ai unor elevi de la Seminarul Teologic Ortodox, diagnosticaţi în urmă cu câteva zile cu gripă nouă, au fost confirmaţi, sâmbătă, ca purtători ai virusului A/H1N1, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Alba.