Cele mai citite
 


Mehedinţi: Salvare nouă la Serviciul Judeţean de Ambulanţă
sâmbătă, 5 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drobeta Turnu Severin, 5 dec /Agerpres/ - Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit, sâmbătă, o autoutilitară tip C, cu o valoare de circa 150.000 euro, a declarat pentru AGERPRES directorul tehnic Crişan Dumitraşcu.
Potrivit acestuia, noul autovehicul intrat în dotarea SJA Mehedinţi este echipat cu aparatură de asistenţă medicală de urgenţă de ultimă generaţie, identică cu cea utilizată în sistemul de sănătate din ţările Uniunii Europene.
La această dată SJA Mehedinţi dispune de un parc auto de 35 ambulanţe şi ar mai fi nevoie de încă opt pentru acoperirea cu servicii medicale de urgenţă a întregului teritoriu.
'În programul de investiţii al anului 2010 avem propuse şi achiziţionarea acestora', a precizat Dumitraşcu.
O ambulanţă parcurge, în medie, în judeţul Mehedinţi circa 700.000 kilometri într-un an, lucru care obligă administraţia să reînnoiască periodic parcul auto. AGERPRES/ (Florian Copcea)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: Fonduri pentru decontarea serviciilor de ambulanţă Drobeta Turnu Severin, 22 ian /Agerpres/ - Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat suma de 870.000 lei pentru plata serviciilor de asistenţă medicală, restante din anul 2009, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi societatea Bya Cris, a declarat,pentru AGERPRES, reprezentantul...
Mehedinţi: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, în blocaj financiar Situaţia financiară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi este critică, medicii de familie care asigură tratamentul bolnavilor la domiciliu având restanţe la plata salariilor din luna mai, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului, Ion Mîţu.
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Mehedinţi: SJA a solicitat Ministerului Sănătăţii înfiinţarea a patru substaţii de ambulanţă Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a solicitat Ministerului Sănătăţii înfiinţarea unor substaţii de salvare în comunele Dubova, Gogoşu, Bâcleş şi Floreşti.
Mehedinţi: Apelurile la serviciul judeţean de ambulanţă, în creştere Numărul solicitărilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a crescut în ultimele 24 de ore cu circa 26 % faţă de zilele obişnuite, când mercurul temometrelor nu indica temperaturi ale aerului de peste 36 grade Celsius.