Cele mai citite
 


Arad: În judeţul Arad au fost confirmate 92 de cazuri de gripă nouă
duminică, 6 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Arad, 6 dec /Agerpres/ - Directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad, dr. Dana Negru, medic primar epidemiolog, a declarat că în judeţ au mai fost confirmate două cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 92, în ultimele cinci zile fiind înregistrate nouă cazuri noi de îmbolnăvire.
'Dintre bolnavii la care s-a confirmat existenţa virusului AH1N1, au fost declaraţi vindecaţi 82, în prezent mai fiind bolnavi, 10 adulţi şi cinci copii. Cei mai mulţi bolnavi, 77, au fost confirmaţi în municipiul Arad, numărul cel mai mare de bolnavi aparţinând categoriilor de vârstă 15-19 ani (37 de cazuri), 10-14 ani (12) şi 25-29 (7). Alte patru probe sunt în lucru la Institutul 'Cantacuzino' din Bucureşti, fiind aşteptate rezultatele', a precizat dr. Dana Negru.
DSP Arad a anunţat Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad cu privire la suspendarea pentru şapte zile a cursurilor clasei a XII-D de la Grupul Şcolar 'Iuliu Maniu' Arad, începând de luni, 7 decembrie.
'Totodată, în săptămâna care a trecut, au fost distribuite medicilor 3.869 de doze de vaccin pandemic A/H1N1, doze care vor fi folosite pentru imunizarea a 112 elevi peste 16 ani, 200 de studenţi, 807 cadre medicale, 2.750 de cadre ale Ministerului de Interne', a adăugat dr. Dana Negru.AGERPRES/(Ioan Weisl)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Alte patru cazuri de gripă nouă, confirmate Arad, 5 dec /Agerpres/ - Alte patru cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă AH1N1 au fost confirmate în judeţ, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 90, informează dr. Dana Negru, medic primar epidemiolog, director coordonator adjunct sănătate publică şi programe de sănătate al Direcţiei de Sănătate...
Arad: Încă două cazuri de gripă nouă confirmate La nivelul judeţului Arad au mai fost confirmate luni, alte două cazuri de îmbolnăvire cu gripa nouă A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 94, în ultimele şase zile fiind înregistrate 11 cazuri noi de îmbolnăvire, transmite corespondentul AGERPRES.
Arad: 83 de cazuri de gripă nouă, confirmate în judeţul Arad Un nou caz de îmbolnăvire de gripă nouă A/H1N1 a fost confirmat, miercuri, în judeţul Arad, numărul total al contaminării arădenilor cu acest virus ajungând la 83.
Arad: Alte patru cazuri de gripă nouă, confirmate în judeţ Alte patru cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă cu AH1N1 au fost confirmate marţi în judeţul Arad, astfel că numărul total a ajuns la 96, în ultimele şapte zile fiind înregistrate 15 cazuri noi de îmbolnăvire.
În judeţul Arad, 112 de cazuri de gripă nouă În judeţul Arad au fost confirmate în ultimele patru zile alte 11 cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă AH1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 112.
Încă trei cazuri de gripă nouă, confirmate în judeţul Arad În judeţul Arad au mai fost confirmate trei cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 86, a informat dr. Dana Negru, director coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).