Cele mai citite
 


Peste 40 de cazuri de gripă nouă în judeţul Alba
marţi, 8 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi adulţi au fost confirmaţi luni cu gripă cu virus A/H1N1, zi în care elevii Colegiului 'Lucian Blaga' din Sebeş s-au reîntors la şcoală după ce cursurile au fost suspendate timp de o săptămână în urma diagnosticării cu acest virus a zece elevi de la această unitate şcolară.
Numărul total al îmbolnăvirilor de gripă nouă înregistrate în municipiile Alba Iulia şi Sebeş a ajuns la 41. De altfel, cele două oraşe sunt singurele din judeţul Alba unde a fost semnalată apariţia gripei noi.
Cei doi adulţi au fost diagnosticaţi cu virusul A/H1N1 pe baza probelor trimise la Institutul Cantacuzino, a precizat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Olimpia Candrea.
În prezent sunt suspendate cursurile unei clase de la o şcoală generală din municipiul Sebeş.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Patru elevi şi un adult, diagnosticaţi cu gripă nouă Cinci noi îmbolnăviri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate, joi, în Alba, la patru copii din Sebeş şi un adult din Alba Iulia, numărul total al persoanelor diagnosticate în judeţ cu gripă nouă ajungând astfel la 38.
Alba: Tânăr de 17 ani, diagnosticat cu gripă de tip nou Alba Iulia, 5 dec /Agerpres/ - Încă un elev de la un liceu din municipiul Sebeş a fost confirmat sâmbătă cu gripă nouă, numărul total al cazurilor de îmbolnăviri înregistrate în judeţul Alba cu virusul A/H1N1 în ultima lună fiind de 39.
Buzău: 24 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 La Buzău au fost confirmate miercuri 24 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, dintre care 9 la preşcolari şi elevi şi o educatoare.
MS: Un deces şi alte 45 de cazuri de gripă nouă Bucureşti, 20 ian /Agerpres/ - Un deces la o persoană cu boli cronice şi 45 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii (MS), într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
Alba: De la începutul pandemiei - 6 decese din 81 de îmbolnăviri cu gripă nouă De la începutul pandemiei de gripă cu virus A/H1N1, în judeţul Alba au fost înregistrate şase decese, ceea ce înseamnă că 7,4% din îmbolnăviri s-au soldat cu moartea pacienţilor.
Constanţa: Lăuză în stare gravă, suspectată de gripă cu virus A/H1N1 O tânără în vârstă de 27 de ani care a născut în urmă cu trei zile este internată în stare gravă la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa şi este suspectată de gripă cu virus A/H1N1.