Cele mai citite
 


Constanţa: Primul deces din cauza gripei noi
marţi, 8 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 45 de ani, diagnosticat cu gripă nouă, a murit, luni, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa, acesta fiind primul caz de deces din cauza virusului A/H1N1.
Potrivit Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP) Constanţa, în afară de gripa nouă, bărbatul suferea de bronhopneumonie şi obezitate.
Pacientul a fost diagnosticat cu gripă nouă în urmă cu câteva zile, fiind internat la Spitalul de Boli Infecţioase iar, ulterior, el a fost transferat la spitalul judeţean, fiind spitalizat, în stare foarte gravă, la Secţia Terapie Intensivă.
În judeţul Constanţa, până în prezent, gripa nouă a fost confirmată în peste 40 de cazuri.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Primul deces din cauza gripei noi în judeţ Un adult din judeţul Călăraşi, care se afla internat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Prof. Dr. Matei Balş', a decedat din cauza gripei cu virus pandemic A/H1N1 a declarat joi, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Brăila: Primul deces din cauza gripei noi O femeie de 54 de ani din Brăila a decedat după ce a contractat virusul AH1N1, din cauza complicaţiilor apărute ca urmare a faptului că pacienta prezenta afecţiuni cronice.
Bistriţa-Năsăud: Primul deces din cauza gripei noi Un bărbat de 30 de ani din comuna bistriţeană Târlişua, care fusese plecat la muncă în Italia, dar venise de Crăciun acasă, a decedat după ce a contactat virusul gripei noi, decesul survenind în ultimele 24 de ore, a declarat vineri, pentru AGERPRES, adjunctul Autorităţii de Sănătate Publică ASP Bis...
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...
Constanţa: Şapte cazuri de gripă nouă, în ultimele 24 de ore Alte şapte cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, numărul bolnavilor infectaţi cu virusul A/H1N1 ajungând la 48, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP).
Primul deces din cauza gripei înregistrat în Suceava Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din municipiul Suceava, internat în Secţia Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a spitalului Judeţean, a decedat din cauza gripei care a avut o evoluţie nefavorabilă, a declarat pentru AGERPRES, miercuri, purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Adrian Popescu.