Cele mai citite
 


Brăila: Al cincisprezecelea caz de gripă nouă, confirmat în judeţ
marţi, 8 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nou caz de gripă nouă, al cincisprezecelea înregistrat din luna mai şi până în prezent în judeţul Brăila, a fost confirmat la o bătrână în vârstă de 71 de ani.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Andreia Gavrilescu, femeia s-a prezentat la spital cu simptome de gripă şi, în urma probelor prelevate, a fost confirmată existenţa virusului AH1N1.
'Femeia este din mediul urban, nu a călătorit în străinătate, iar în prezent se află sub tratament la domiciliu', a declarat Andreia Gavrilescu.
În prezent, în Brăila mai există patru suspiciuni de gripă nouă, două dintre persoanele suspecte fiind internate la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului de Urgenţă, deoarece prezintă factori de risc.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 19 Alte două cazuri de gripă nouă au fost confirmate la nivelul judeţului Brăila, la două persoane din mediul rural, care au călătorit în străinătate, numărul persoanelor cu AH1N1 crescând astfel la 19.
Brăila: Complicaţii apărute la un caz de gripă nouă O femeie de 55 de ani din Brăila, diagnosticată cu gripă nouă, a fost internată trei zile la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, deoarece prezenta complicaţii medicale.
Brăila: Un pacient suspect de gripă nouă a refuzat internarea Un bărbat de 58 de ani din Brăila, care s-a întors de curând din Italia şi prezintă simptomatologia specifică gripei noi, a refuzat internarea la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Brăila.
Brăila: Al 17-lea caz de gripă nouă, confirmat în judeţ Un nou caz de gripă nouă, al 17-lea înregistrat din luna mai şi până în prezent în judeţul Brăila, a fost confirmat la un bărbat în vârstă de 51 de ani.
Brăila: Centru de vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul Judeţean Un centru de vaccinare împotriva gripei AH1N1 va funcţiona, începând de luni, 11 ianuarie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru persoanele neasigurate sau cele care nu sunt înscrise la un medic de familie.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.